AMMA TAG IFIN

| Friday, February 27, 2009 | |
Hola everyone...
Kabare? Waras?
Ceh, ifin bukan orang jawa pung...keh3...
Erm, ifin baru je sat open my blog tu put some material.
Suddenly terpandang la kat shout box ifin tu...

AMMA TAG IFIN!

Macam tarak percaya je ifin telah di tag!
1st time neh . .
ICE mesti jeles tuh . .
Erm, at last ada gak yang teringin nak tag ifin.
Thanx la AMMA.
Appreciate it very very very much bro~

Rules tu mcm suspender ja...
But i'll make it not sesuspender sangat...
Jap...jap...jap...mau baca doa sat...
fuh kanan...fuh kiri...
pooh depan...pooh belakang...
mintak-mintak la my 6th pic bukan yang ngarut-ngarut...keh3...

So here i am...


:Rules:
* Go to your photos folder in your computer.
* Go to the 6th folder of photos.
* Go to the 6th picture in that folder.
* Put the picture on your blog and description of it.
* Invite six friends to join the challenge.Link them in your blog and let them know they have been challenged



ha...nilah my 6th pic in 6th folder...
nasib baik la doa ifin makbul...
nasib baik lobang hedong tu masih ada dua...keh3...

Gambar yang Nufrah kata 'muda beli remaja' neh ni ifin snap
time cuti Raya Cina last month kat Muo...
Erm, masa tu ada apa ya...
erm...erm...erm...ha...ada tahlil 4 my arwah tok ayah.
Ifin snap tu time nak gerak alik ke JB.
Depan umah kat kampung.
Erm...actually this pic nothing much to say
sebab ada lagik pic len yang ifin lebey suka,
but 1 thing 4 sure is...
MUKA KUH MASIH NAMPAK MUDA DALAM USIA 29THN!
kah3...

Manusia berikutnya yang ifin nak tag adalah:

1.ICE

2.FELLY

3.SENGET

4. AJWIN AJEERA

5. CIK BONECA

6. VINA

nak tambah lagik neh ...

7. ONLY AUNI

~sayonara~

0 comments:

Related Posts with Thumbnails