LELAKI & ANGKA

| Tuesday, February 10, 2009 | |

LELAKI & ANGKA


Semalam aku selak ler magazine MASKULIN keluaran yeng lepas-lepas. Saje je nenok, belek-belek...memenuhkan masa aku yang keboringan...tiba-tiba aku terpandang la ruangan LELAKI & ANGKA ni. Aku pilih mana-mana yang bagi aku VOGUE, aku mixed kan & here we go...
buat tatapan pembaca & aku gak ler...
sebab aku rasa info ni berguna bagi spesis yang makin ketandusan umur & idea macam aku ni. bukan nak memburukkan kaum sejenis tapi itulah hakikatnya. sedih tapi perlu pertahankannya.
HIDUP LELAKI !!!

* Bagi lelaki, usia 40 dianggap sebagai permulaan hidup baru, semangat baru & semakin matang.

* Hampir 45% lelaki tidak menyukai teman wanita mereka masih berhubung dengan bekas teman lelaki.

* Di Malaysia, 20% lelaki mengalami sindrom kekurangan testosteron.

* Kira-kira 7% lelaki berumur 40-60 tahun mempunyai hormon lebih rendah berbanding paras normal & angka ini meningkat kepada 20% di kalangan lelaki berumur 60-80 tahun.

* Fakta yang diperolehi dari www.dbtechno.com, dianggarkan 4.9% ( tahun 2008 ) populasi lelaki homoseksual di China menghidap HIV positif.

* Dianggarkan pada tahun 2008 lalu, 6812 lelaki di Amerika Syarikat akan meninggal dunia disebabkan kanser otak.

* Lelaki lebih suka menjadi orang nombor 1 membaca suratkhabar pada waktu pagi.

* 46% lelaki menyukai payudara wanita bersaiz C cup.

* 52% lelaki menganggap menjadi seorang ayah atau suami yang baik dengan menjaga keluarganya adalah seorang lelaki sejati.

* 68% lelaki akan melakukan ujian genetik sebagai langkah untuk menghalang sebarang risiko penyakit pada masa akan datang.

* Hanya 6% lelaki akan berpandukan trend dalam membeli pakaian.

* Setiap lelaki yang berusia mulai 15 tahun harus melakukan pemeriksaan testis, TESTICULAR SELF-EXMANINATION ( TSE ) setiap bulan untuk mengetahui ada tidaknya bonjolan pada testis mereka.

* 85% lelaki berumur 20-30 tahun memikirkan tentang seks antara 3 atau 4 kali sehari pada hari-hari subur.

* 10 penyebab utama kematian lelaki ialah kemalangan, dibunuh, bunuh diri, AIDS, kanser, penyakit jantung, pneumonia & influenza, masalah hati, kecacatan ketika lahir & strok.

* Terdapat 2 jenis PENIS LELAKI. 1 akan membesar & panjang apabila eraksi. 1 lagi kelihatan besar sepanjang masa tetapi tidak cukup besar apabila eraksi.

* 77% lelaki berpendapat wanita yang akan menjadi teman wanita mereka perlu memiliki ciri-ciri 'isteri berpotensi'.

* 71% lelaki ada & akan membaca e-mel teman wanita mereka.

* Kaji selidik menunjukkan lelaki yang gemar bermain permainan video, 66% daripada mereka tidak pernah berhenti bermain permainan itu.

* Pada usia 20 tahun, lelaki mempunyai hormon testosteron yang tinggi dalam darah, antara 800-1200 deciliter.

* Pada usia 27 tahun ke atas, 97% lelaki kehilangan 20% kemampuan eraksinya dibandingkan ketika masih berusia 20 tahun.

* Hanya 4% daripada lelaki mengaku memilih wanita impian berdasarkan mirip bekas kekasih atau ibu mereka.

* Pada tahun 2001, dianggarkan seramai 1500 lelaki menghidap barah payudara & dianggarkan juga kira-kira 400 orang mati kerana penyakit tersebut.

* 31% lelaki Indonesia mengaku mendapat pelajaran pertama tentang seks dari filem lucah.

* 85% lelaki sanggip melakukan HUBUNGAN SEKS dengan rakan sekerja.

* 83% lelaki percaya mereka perlu membayar setiap kali keluar DATING.

* 76% lelaki percaya mereka mempunyai SOUL MATE.

* 94% lelaki menganggap seorang lelaki sejati akan menangis.

0 comments:

Related Posts with Thumbnails