PART OF ME

| Sunday, February 15, 2009 | |

EROL


Sukan Kegemaran
BOLA SEPAK

Kereta Idaman
CHEVROLET CAMARO

XTVT Kegemaran
MAIN BOLA & BUANG MASA KAT CC

Fesyen & Perfume Kesukaan
STYLO & HIPHOP ; TAK MINAT PERFUME

Idola
NABI MUHAMMAD SAW

Orang Yang Disayangi
IBUBAPA, SELURUH KELUARGA

Orang Yang Dikagumi
RAMAI GILER!

Orang Yang Ditakuti
BAPAK SENDIRI...HAR3...

Orang Yang Tidak Disukai
ENTAH

Orang Yang Disukai
EHEM-EHEM...

10 Tahun Akan Datang...
JADI ORANG YANG BERJAYA



PESAN IFIN:
Erol, kamu budak yang baik... ( ceh, ckp mcm bapak-bapak pulak ). Hang ni memang lawak antarabangsa...means Erol pandai mengurangkan bebanan orang lain hanya dengan lawak! Suka tolong-tolong, sesuai ni join PBB...ha3... Part yang ifin respect kat Erol ialah bila Erol nak mintak tolong kat sape-sape, budi bahasa memang dapat A++! Syabbas! Tu yang kita nak, bahasa mahu kena jaga, budi pekerti harus dipupuk...barulah takkan Melayu hilang di dunia. La ni yang ifin nenok, ramai bebudak Melayu kita ni 24hours ME-LAYU! Layu je memanjang...dah ler layu, bodoh sombong pulok tuh! Camna nak maju?? So, ifin harap Erol tak jadi camtu. Sebab, ifin nampak Erol ada potential. Ada X-Factor...cari & fahami X tu...harta rupa bukanlah kayu pengukur, tapi kejayaan yang kita perolehi tu Erol. Tahun ni dah last skola, so kena kije keras la cket...jangan leka-leka, this year penentu masa depan Erol...Overall nye, Erol ni kira spesis yang jarang ditemui, kih3... Sorang budak yang sopan, baik, suka tolong orang, suka buat lawak, gelabah kadang-kadang, panic room, bila tiba part malas, pergh...memang malas tahap cipan! Kurangkan kemalasan tu Erol, tak bagus untuk kesihatan. Bab makan ni, kena berpada-pada...jangan main sumbat je, kang kesannya bila dah jadi TUA! Ifin nenok Erol ni memang jenis pelahap! Kah3...
So, ingat pesan ifin...
Chaiyox!

0 comments:

Related Posts with Thumbnails