PART OF ME

| Sunday, February 15, 2009 | |
NASHRIN ( EPY )


Sukan Kegemaran
BOLA SEPAK & BOLA BALING

Kereta Idaman
FERRARI 360T


XTVT Kegemaran
BASUH & JAGA IKAN


Fesyen & Perfume Kesukaan
SIMPLE ; GATSBY

Idola
UNGU, BUNKFACE, PETER PAN, LINKIN' PARK, SECONDHAND SERENADED

Orang Yang Disayangi
TUT...

Orang Yang Dikagumi
AIZAT AF5

Orang Yang Ditakuti
TIADA

Orang Yang Tidak Disukai
ANIQ, AZHAR, AMIR KECIQ ANAK PUTEH

Orang Yang Disukai
TUT...

10 Tahun Akan Datang...
JOIN MANCHESTER UNITED JADI KEEPER!



PESAN IFIN:
Terlalu banyak potensi yang ifin nenok ada pada budak ni. Serius giler kentang banyak. Cuma Epy tak pandai nak manage ( uruskan ). Punya banyak kelebihan berbanding rakan seperjuangan. Tetapi yang tak sedapnya ialah kelebihan yang ada pada Epy SELALU DISALAH GUNAKAN OLEH RAKAN SEBAYA! Tak patot...tak patot...
Epy kena bertegas dalam bab ni. Jangan biar diri dibuli tanpa sedar. Bangkitlah dari lamunan wahai adik kuh! Depa cuma mahu ambil kesempatan je kat Epy. Epy pulak buat tak kisah. Tak bagus begitu. Memang la harta bukanlah segalanya tetapi dengan harta la kita hidup sekang ni Epy. Katakan TIDAK KEPADA PEMBULI!
Epy kan budak yang pandai. Bijak belajar. Smart thinker. Jadi gunakanlah sebaik mungkin & jangan disalah guna kurniaanNya tu. Epy pernah janji dengan ifin dulu atas beberapa perkara tapi ifin perhalusi, ada yang Epy MUNGKIRI! Ifin tau Epy...ifin perhatikan je sume. Kalau ifin Epy buley tipu, tapi tidak diri Epy sendiri.
Soal tut...erm...erm...erm...ifin selalu nasihatkan Epy tapi adakalanya Epy tak nak follow. Yelah, ifin hanya memberikan pandangan tetapi yang melaksanakannya adalah Epy. Epy berhak menentukan masa depan Epy. Tapi ifin harap Epy jadi orang yang berguna 1 hari nanti. Yang penting sekang, Epy kena study sunggoh-sunggoh, jangan main-main cinta, jangan lalai leka alpa, tidur kena cukup tapi jangan overdos...makan pun kena cukup...
ifin nak nenok tahun ni Epy dapat keputusan yang CEMERLANG!
Cahiyox!


0 comments:

Related Posts with Thumbnails