IFIN DI TAGGED AGAIN!!

| Sunday, March 15, 2009 | |



Adakah anda suka blogging? Kenapa?
Very very very suka! No word can describes it! And for that, I would like to thanx to my BRO ICE. Dialah yang mengajar ifin. Ilmu yag dia ajo tuh insyaallah kekal sampai kiamat. Banyak pahala dia dpt tuh...wajib share dgn ifin! ha3... Plus, I can share anything here tanpa gangguan atau halangan. Sebab ifin memang suka mencari emosi untuk diemosikan. Ops!


Blog siapa yang selalu anda skodeng? Nyatakan 5.

* AMMA
* ICE
* FELLY
* BONECA CANTEQ
* AJWIN AJEERA



Upload 5 gambar followers yang anda suka.Dan describe it.
* tidak semestinya orang yang anda nyatakan di atas.*




AMMA:
Dak 'power english' neh. Suka tgk his act dalam pic neh. From my view, he's so energetic person! Tidak memakai topeng untuk menjalani kehidupan seharian. Wajah di mukanya tulah topeng sebenarnya. Be yourself Amma & that's a good thing for you. Hipokrit tu nonsense! So far ifin kenal dak Amma neh, dia suka sangat wearing short or bermuda bila hangin' around with his fwens. Most of his pictures in his blog sumenya begitu. Am I rite Amma? He3... But it's not a big deals pada ifin... ifin ok je.

**************

ICE:
Dak neh? Hurm...dia memang selalu control cumil. Suka bila orang kata muka dia cumil. Kadang-kadang melebey-lebey dak neh nye perasan! By the way, dia merupakan seorang adik yang baguih. Dengaq cakap mak bapak tapi kurang dengaq cakap ifin (kira adik derhaka neh). Sepanjang dia ada hubungan darah dengan ifin, dia memang suka main-main, kah3... pe-pe pun BRO ICE, you rawk!! Chett!

**************

FELLY:
Can you see that?? Look at her smile. So adorable kan? Cumil sunggoh adik ifin neh. Geram nenok dia. Macam patung pulok ifin nenok. Mata dia tak nak bulat lagik kan...pinjam buley felly? He3... The picture comes with nice color of t-shirt, with nice person, with nice smile...conclusion, memang mantap!

**************

BONECA CANTEQ:
Purple is beautiful. Beautiful is her. So her is purple. Kah3... Banyak-banyak gambar dia, this picture yang paling ifin suka! Tak tahulah nape, tapi memang suka lah! Terserlah sifat 'perempuan melayu terakhir' dia...tapi persoalannya adakah benar dia perempuan melayu terakhir? Ha3... hanya Si Boneca je yang dapat menjawabnya dengan jujur. Apa-apa pun, dia tetap adik ifin sampai kiamat! Hidup Cekgu!

**************

AJWIN AJEERA:
She's so beautiful. Sekali pandang nampak mcm artis. Dua kali pandang memang dia. Keh3... Gambar neh menyerlahkan keayuan dia. Manis pun iye. Bulu mata tuh kalau panjang cket lagik, dah leh join kaum zirafah! Kah3... gurau je. Overall, she's hot!


Okay, ini lebih personal. :)

Adakah anda menginginkan seseorang dalam hidup anda? Yang boleh menemani dan menyayangi anda sepenuh hati? Dan siapa kah orang itu?
Of course I DO!
Kalau boleh diberhentikan masa, ifin nak kidnap dia & simpan dalam bilik ifin.
Kalau boleh diputarkan masa, ifin nak habaq mai kat dia yang ifin perlukan dia.
Kalau kehidupan boleh dimain-mainkan, ifin hanya nak bersama dia. 4eva!
Dia ialah XXXXXX XXXXX.



Taken or single? Mana lebih bagus?
Erm, both are good. In present, ifin still single pluz available...so I can keep on seraching...searching & searching... Collect as many as I can & after that I choose the better one. In the other side, kalau ifin neh taken already...ifin akan setia sampai ke nafas terakhir! I'm not kind of show off but that's me!


Pernah tak cinta anda tidak dibalas?
Pernah & tak pernah. Camna tuh? Meaning...ifin dikecewakan la! Memula accept but then reject sebab ada pihak ketiga!
AKU NAK BUNUH DIA!!



Ciri-ciri idaman gf/bf anda?Nyatakan 5.

* Yang boleh menerima ifin seadanya.
*
Yang tidak memaksa & control my life.

* Yang boleh menemani ifin di kala sedih & ifin boleh menumpang bahunya untuk menangis.
* Yang boleh menyayangi ifin lebih dari dia menyayangi dirinya sendiri.
*
Yang tidak akan PANDANG ORANG LAIN setelah ifin memberikan segalanya padanya.



Pada umur berapakah anda akan merancang untuk berkahwin?
Can't give a number for that bcoz I'm 29 already. Ha3...


Nak berapa anak?
Minima 2.
Maksima 4.
Kalau buley nak twins bcoz dalam DNA ifin ada gen twins! Hak3...



Orang bertuah yang anda ingin tag :

* AMMA again.
* ICE of coz.
* BONECA CANTEQ la siapa lagik!
* Ajwin Ajeera maa...
* Auni lor.
*
Senget.

* Vina.




Tata~

0 comments:

Related Posts with Thumbnails