IFIN DI TAGGED!!

| Sunday, March 15, 2009 | |

Tiba-tiba ICE tag IFIN! Tak tahu mana datang seru ice nak tag ifin. Buley panggil Malaysia's Book of Record neh! Kah3... By the way, ifin nak berterima kasih la kat dia sebab SUDI tag ifin. Buang masa dia je tapi niat dia murni...ifin buley nampak kesucian intention ice...buweeekkk!
So, this is my answers:


1.Anda rasa anda hot?
YEAH!! Part mana? Di situ la...



2.Upload gambar kegemaran anda.


3. Kenapa anda suka gambar ini?

* sebab telah diedit.
* sebab ada banyak sides of me.
* sebab ia mencerminkan variety of me.
* sebab ia cute.
* sebab ifin punya bibir yang sexy.
* sebab kening ifin tebal...a bit of cemburu (people said la..)
* sebab ifin miliki sepasang mata yang menawan. keh3...



4. Bila kali terakhir makan pizza?
Last eh? Makan dengan IDISH kat NB.
Sonok time tuh.
Makan sampai senak!




5. Lagu terakhir yang anda dengar?
One Moment In Time by Whitney Houstan. Masa tu ifin attend English Course. Lagu neh memang memberikan semangat pada ifin. Strong phrases. Meaningfull.



6. Apa yang sedang anda buat selain daripada selesaikan tag ini?
Basuh baju, rajen dia neh...keh3...


7. Selain dari nama sendiri, anda suka dipanggil dengan panggilan aper?
Michael Jackson? Oh Tidaaakkk...
Obama? Oh Noooo...
I think you guys can call me IFIN je.




8. Tag lagi 6 orang dengan hati terbuka tanpa rasa kekesalan.Sila lakukan kalau tak nak kena denda mandatori.

* ICE
*
BONECA CANTEQ

*
AMMA

*
FELLY

*
AJWIN

* AUNI



9. Saper no. 1- kepada anda?
Adik. Brader paling bongsu. Dia neh kelako, suka kutuk taik lalat abang dia. Tapi takpe, Tuhan tu Maha Adil...jangan kata taik lalat Tuhan bagi kat anak cucu cecet ice, bahkan taik palat pun akan dikurniakan jugak...keh3... Dia neh taklah jahat cuma notty yang tak hotty je. Manja dengan mak, suka cari pasal dengan Boneca Canteq. Yang paling ifin suka tentang dia neh kan, dia suka BERSAING secara SEHAT dengan ifin. Apa-apa yang ifin miliki, dia rasa tercabar. Apa-apa yang dia ada, ifin pulak yang akan mencabar. Biasalah, ifin dengan ice sama zodiax! Dats why la air yang dicincang tidak akan putus! Ha3...


10. Orang no 3 - ada hubungan dengan sesiapa?
Dia neh ifin baru je kenal. Tak pernah jumpa. But I think he's a gudboy. His blog very interesting & the most important, his English very fluence. I think I can learn a bit from him...he3...

11. Kata sesuatu berkenaan dengan orang no. 5 ?
She's so pendiam. Kadang-kadang ifin tak tahu camna nak describe dia. Unknown creature. Ha3...


12. Bagaimana pulak dengan orang nombor 4 ?
Dia neh ICE's FWEN. Macam ada scandal tapi their relationship were profesional. Only blog's fwen. But in case kalo tiba-tiba scandal, ifin MUSTI dapat hidu punya...kah3...


13. Siapakah orang no. 2 ?
She's so beautiful. My sister. My only sister yang ifin ada. Dialah penyebok, dialah pelengkap, dialah segala-galanya. Yang paling ifin suka tentang dia neh kan, dia akan carik ifin kalau dia tengah down...agak-agak pale hotak dia tengah 'hang', dia carik la ifin. Tapi bila dia tengah bersuka ria, langsung TERLUPA kat ifin! Lagi satu ifin suka tentang dia neh...dia mengamalkan konsep "MY FAMILY MY PRIORITY". Superb slogan hidup dia neh! Mencabar minda! Keh3...


14. Bagi pesanan anda pada orang no. 6 ?
Jangan selalu menyembunyikan diri.


***********************

I would like to thanx to BRO ICE.
Keprihatinan muh amat kuh salute.
Lain kali tag ifin lagik.
Sebab tak ada yang tag ifin.



0 comments:

Related Posts with Thumbnails