LALALA~

| Monday, March 23, 2009 | |



HARI NEH ( 23.03.2009 ) IFIN SANGAT GUMBIRA...
HATI NEH TELAH DIGUMBIRAKAN OLEH DIA...
EARLY IN THE MORNING DIA TELAH MEMBAWA SEMANGAT UNTUK IFIN...
IFIN EPY FOR THE WHOLE DAY...
THANX KEPADA DIA...



WAKAKAKAKAKA . . . .

10 comments:

ifin Says:
March 23, 2009 at 6:22 PM

testing

Felly Says:
March 23, 2009 at 6:26 PM

walaweiyh..
sape tuh abg oii?
makwe ke? :P:P

ifin Says:
March 23, 2009 at 6:31 PM

bukanlah makwe la adik kuh felly...abg ifin neh sape la mau...dah ler xde rupa, cuma ada muka je...wakaka...well, dia adalah dia, so meaningfullllll in my life...wow!

Felly Says:
March 23, 2009 at 6:36 PM

eleh.
loyar buruk je abg ifin ni.
wek!
lama2 ada la tu.
setiap org ada jodoh masing2. :P
*jadi penceramah jap*
haha!

ifin Says:
March 23, 2009 at 6:40 PM

ececeh...penceramah bebas neh...mentang2 dia udah ada jodoh...send my regards to him ok...ckp dgn dia, jgn tinggalkan adik felly kuh yg sangat cumil...kalo tinggalkan gak, ku sumpah dia jadi putera katak...keh3...

Felly Says:
March 23, 2009 at 6:47 PM

haha. abg ifin bila mau kahwin?
wahhh! straight to the point siot. haha. :P

ala..
abg ifin la ckp ngan dia.
wakaka.
:P

ifin Says:
March 23, 2009 at 6:53 PM

bila mau kawin?
kawin dah nikah je belom?
ops, terlebey sudah...
wakaka...

xdelah...gurau je...
kawin? tgu ice kawin dulu.
wah...lambat tuh kan?
erm, abg ifin ada tanggungjawab lain untuk direalisasikan dahulu...

camna nak ckp dgn dia? dia jauh! keh3...

Felly Says:
March 23, 2009 at 7:20 PM

haha. jangan cakap.
abg ifin kena memekik melolong..
sbb dia jauh. :P
HAHA!

ouh. bagus la abg ifin ni.
sungguh bertanggungjawab.
:)

ifin Says:
March 24, 2009 at 4:24 PM

well, abg ifin neh kan seorang abang yang sangat baek...keh3...

Felly Says:
March 24, 2009 at 6:05 PM

haha, bangga la tuh.
abg ifin,
amik award kat blog felly okay! :)

Related Posts with Thumbnails