MY TURN . .

| Saturday, March 21, 2009 | |

Hola~
Normally ifin di tagged by sumone...tapi kali neh ifin terpanggil nak wat tag sendiri...keh3...tag neh lebih kepada persoalan yang menuntut jawapan...it's should be like that la kan...kah3...

********************

1. Orang luar sana tak kenal kamuh. Perjelaskan siapa kamuh?

Well, you can call me ifin.
Kalo ikut bulan, ifin baru je 28tahun 4 bulan.
Hidup dalam family yang berkuantiti 7orang.
Abah, mak, me & myself, angah, alim, farra & paez.
Sudah bekerja. Belum Berkahwin. Still single & available.
Tinggi 167cm je.
Berat...tak hengat, keh3...
No telefon? Ada...
Mau? Okay je...
Mau sekang? Nanti-nanti ler...hu3...


2. Sikap kamuh yang 'mantap'?

Erm. apa ye? Erm...erm...erm...
Suka bagi pandangan kat 'orang-orang' yang memerlukan.
Kalo buat kije tak pernah half-half. Buat sampai habis.
Komited pada sesuatu yang sedang difokuskan.



3. Sikap kamuh yang sangat jelek?

Ops, suppose to be a secret neh.
But it's not a big dealz kalo bgtau satu je kan...hu3...
Ifin neh emo... kah3...



4. Apa gajet yang sentiasa kamuh bawak?

HP, Pendrive, Porch, MP3 Player.


5. Dah berapa HP kamuh pakai selama neh? Senaraikan brands nye. Jenama HP yang sedang kamuh gunakan sekarang?

Erm, so far, baru je 6 ketol.

Nokia 3310


Nokia 3315


Nokia 3500


Nokia N70


Nokia N73


Nokia N82


In present, Nokia 5300 & N82 sebab ifin ada dua numbers! keh3...


6. Siapa bestfriend kamuh?

Tiada!



7. Siapa yang kamuh sayang selain family kamuh? Kenapa kamuh sayang dia?

EMMA SANTOZ - share everything.
ERY - pernah 'menyelamatkan' ifin.
IDISH - memang sayang dia. It's true.
CAP - sangat baik. giller kentang baik.
TOREZ - ada satu part yang sangat cumil. Suka. Sopan.
QISH - keunikan dia membuatkan dia special.


8. Lagik 10 tahun kamuh jadi apa?

Lagik 10tahun, ifin dah 39 tahun.
Erm...besau bebeno angka tuh!
Dah ada banglo sendiri.
Kereta dah tukar baru.
Maybe kahwin & ada anak kot...keh3...


9. Kata-kata hikmah yang pernah kamuh dengar & paling kamuh suka?

1 tujuan dalam 1000 matlamat.
1 kebanaran dalam 1000 kepalsuan.
1 yang teristimewa dalam 1000 teman.
Namun 1000 yang tidak diketahui dalam 1 rahsia.


10. Dalam blog kamuh, sudah ada berapa folloers?

So far, baru je ada 13 (updated 21.03.2009).
Cket je...hu3...


11. Senaraikan followers yang paling kamuh suka? (Tak kira kuantiti). Kenapa?

ICE - a lot of things can learn from his blog.
FELLY - bautiful & 'speak loudly'...berani. ifin suka.
BONECA CANTEQ - canteq mcm namanya walaupun agak slow update.
AMMA - his english was very superb! Nak sangat belajar from him walaupun dia masih muda.

12. Makhluk Tuhan Paling Hot yang mahu di tag:

---<@ ICE
---<@ BONECA CANTEQ
---<@ YUTAKA
---<@ FELLY
---<@ AMMA
---<@ AJWIN
---<@ PLAZTIC
---<@ MARCEL
---<@ SENGET
---<@ AUNI
---<@ anyone yang mahu

********************



ifin suka meluahkan yang tersirat.
Orang akan faham tapi tak semestinya memahaminya.


0 comments:

Related Posts with Thumbnails