TAG...

| Wednesday, March 4, 2009 | |

Hari neh ifin macam takde mood je. Ntah lah, tak tahu nape. Tak tahu pe puncanya. Tapi ifin macam missing sumting or someone...maybe la... erm, i think i miss someone la...hu3...

Alik je kije, ifin terus melungsuri blog ifin neh. Sebab on the way driving tadi, ada seseorang sms ifin soh nenok blog neh. A things from her. So, ifin view la... sambil-sambil tuh, ifin view blog FELLY. Go through & I found her material about tag. A bit interesting. Ala-ala mencurahkan rahsia hati je but nice. So ifin copy paste la cket. Ifin harap FELLY tak keberatan sebab ifin juz nak memenuhkan saat-saat yang membosankan neh . .

So, here the tag~


Describe in 5 words about yourself:
* Pemurah dengan senyuman.


* Sensitif.
* Caring.
* Ketawa tarak hengat!


* Cumil.


Berikan 3 perkara yang membuatkan anda gelisah:
* Bila orang yang ifin sayang tiba-tiba 'diam'.
* Bila kerja tak sempurna.
* Bila ada orang mengamalkan konsep "i know what you did last summer"! Argh...takot!!



Huruf yang anda selalu guna:
* I F I N
* C U M I L
kah3...



Senaraikan 5 perkara yang buat anda happy:
* Bila dapat menggembirakan hati mak abah ifin.
* Bila orang yang ifin sayang senyum.
* Bila orang yang ifin sayang menghargai kewujudan ifin!
* Bila orang yang ifin sayang cakap dia pun sayangkan ifin!


* Bila dapat sempurnakan tugas yang telah diamanahkan.


Senaraikan 5 insan yang anda sayang:
* Family ifin.
* IDISH.
* AD.
* ADEQ.
* incoming...


Anda marah bila:
* Dipersalahkan atas kesalahan yang bukan milik ifin!
* Dipergunakan untuk kepentingan peribadi. Rasa bodoh giller!
* Talam dua muka muncul.


* Bila IDISH tak balas sms.


Anda nangis bila:


* Bila family 'tiada'.
* Tidak dihargai oleh orang yang ifin sayang.
* Bila hidup tiba-tiba jadi unfair!
* Bila orang yang ifin sayang tidak perlukan ifin lagik!


0 comments:

Related Posts with Thumbnails