ARE YOU BITCH??

| Wednesday, April 22, 2009 | |


hola~
hari neh ifin free daripada tugas hakiki. apply cuti last minute dengan my luvly madam, seb bek approve. sayang dia. muah! hal emergency. ifin kena setelkan hari neh gak. erm...la neh sume urusan setel doh, ifin terus on9 blog neh. ifin pun tak tau nape ati ifin neh beria-ia nak on9 blog. ifin lungsuri blog bro yutaka. agak lama ifin tak melawat blog dia. sorry ye yutaka...keh3...


ifin tertarik dengan satu post yang bro yutaka posted pada 21hb april 2009. post tuh mengisahkan bagaimana perasaan yutaka apabila ada manusia durjana yang cari pasal dengan berbicara pasal abang yutaka. neh ifin ada crop images about it. have take a look my dear fwens...

http://yutaka2109.blogspot.com/


ifin terkesima, terkedu & terharu bila baca abez post bro yutaka tuh. begitu kuatnya perasaan sayangnya terhadap abang dia...sampai orang len nak mengutuk abang dia, dia akan bertukar wajah jadi incredible hulk...marah + geram + benci meluat-luat + sedih + kesian...


makhluk perosak yang jahannam macam pompuan kampung yang bernama LIMAH tuh memang harus disingkirkan dari alam maya neh. dengan adanya natang cam tuh, dunia kita tak akan aman. neh pandangan peribadi dari ifin la. pompuan gilller tuh sekadar berkawan dengan abang bro yutaka...taklah sampai berkasih-kasih ka, bercintan-cintun ka kan...yang ifin pelik tuh wahai kawan-kawan sume, si bitch tuh nak dok mengata mengutuk abang bro yutaka tuh nape ekh? abang dia ada buat salah ka? nak kata clash, tak pulak couple. nak kata bestfwen, ifin rasa cam idok. jadi apa poblemo pompuan sewel tuh ekh?


kaum-kaum hawa jangan amik ati ekh bila ifin nak berkongsi pandangan ifin neh. daripada pemerhatian ifin selama neh, pompuan neh memang complicated! susah nak paham. unpredictable punya makhluk. kejap pompuan neh macam gini, kejap cam getow. sedari awal kita diajar & diberitahu bahawa pompuan memiliki 1 akal 9 nafsu berbading dengan lelaki yang diberi 9 akal 1 nafsu. dek kerana 9 nafsu neh la, pompuan mangkok hayon macam LIMAH tuh telah menyalahgunakan nikmat yang diberi Tuhan. tapi ifin percaya, wanita-wanita di luar sana especially my fwens a.k.a my followers bek-bek belaka...miliki hati yang suci & tidak kotor macam LIMAH DURJANA!


pompuan jenis gilller meroyan cam LIMAH neh nak apa sebenarnya? dia nak apa dari seorang lelaki yang merupakan abang kepada bro yutaka? gilller jantan ka pompuan gilller tuh? atau dia gilller DICK! isy...isy...isy...bila difikir-fikirkan, ifin takot bila berjumpa dengan bitch cam neh. memang ler haru-biru kehidupan dibuatnya!


apa yang LIMAH MANGKOK HAYON neh perolehi daripada xtvt mengutuk mengata lelaki yang tak berdosa, yang tak tahu apa-apa macam abang bro yutaka tuh? apa manfaatnya dia dapat? hati puas? hati lega? KEPALA HOTAK KAU LA POMPUAN GILLLER!!!


ifin kalo diberi peluang bersua muka dengan BITCH MAZMUMAH neh, akan akuh ganyang-ganyang mulot tu kasi lebar macam joker dalam filem batman tuh! supaya senang ifin sumbat mulut dia tuh dengan segala macam taik! fuck you bitch!


ko ingat ye LIMAH DURJANA a.k.a AHLI NERAKA JAHANNAM...kalo akuh jumpa ko satu hari nanti, tau ler nasib ko! tau ler ko tinggi rendahnya langit. ko hengat ko pompuan, akuh tak berani terajang ko??! nak kata aku dayus? kata ler. akuh pedulik apa? lantak ko ler nak kata akuh dayus ka apa ka, sebab mulut ko tuh memang bangkai la wei! ko jangan hengat akuh tak tahu ko dok mana...ko jangan hengat akuh tak tahu pejabat bertugas ko katne...ko jangan hengat akuh tak tahu mana umah ko! ko jangan cabar akuh datang lenjan ko kat PEJABAT TANAH & GALIAN kat bangunan Sultan Ibrahim tuh!


nasihat ifin kepada bro yutaka...pedulik kan pompuan tiga suku cam LIMAH tuh. takde hasilnya nak layan zass pe'el dia tuh. selagik dia tak melampau, jangan dilayan. buat tak tau je. kalo dia dah lebey, ifin bagi jaminan...u can call me anytimez...biar aku tampo sampai bisu itu bitch!

kepada LIMAH a.k.a ZALIMAH (nama memang kekampungan neh), satu je nasihat daripada ifin.
jangan dijolok sarang tebuan.
jangan diuji kesabaran orang yang pendiam.
jangan diusik hati yang sunyi...
kelak ko akan merana!



okaylah, ifin off dulu.
adioz amigoz adiozza.


************************



seb bek akal menguasai emosi.
kalo sebaliknya memang ler hancos.
sia-sia je hidop!

9 comments:

milimilo Says:
April 22, 2009 at 3:23 PM

xsemua pmpuan cmtu..kalo x,xwujudla insan bernama ibu yg pnuh dgn kasih syg..dlm hadis nabi pn darjat ibu lagi tinggi dr ayah.dan ibu tu perempuan gak.
mmg ade pmpuan mcm limah yg buruk perangai tu,tp xbleh blame semua org tros sbb laki dan pompuan ni masing2 de kelemahan

just an opinion,thanx:D

ifin Says:
April 22, 2009 at 3:30 PM

yes miss milimilo...ifin setuju tuh. memang tak sume pompuan camtuh. ifin pun dah state kan my statement, hanya limah je yang begitu pe'elnya. ibu tetap disanjung tinggi, begitu jugak pompuan2 yang suci & tinggi budi pekertinya...tidak cam limah! maybe dia kena kejutan letrik sampai pe'el camtuh...peace... :)

.aku Josh. Says:
April 22, 2009 at 3:44 PM

wah..post yg penuh emosi!..truskan!!

ice Says:
April 22, 2009 at 4:06 PM

abes lah bile ifin da mule emo . haha.
ifin neh unpredictable lah ..
lepas limah spe pulak ea ?
nordin kadir ? haha.

Felly McGory Says:
April 22, 2009 at 4:15 PM

wah.. marah la abg ifin kita ni.
relax ye, relax.
narik nafas, hembus...
tarik lagi, hembus...
buat sampai 8juta kali.
haha.

*mcm penah dgr erk? haha!

ifin Says:
April 22, 2009 at 4:25 PM

thanx felly...dah lebey 8juta kali neh tarik hembus tak abez2 neh...keh3...

ifin Says:
April 22, 2009 at 4:25 PM

sape la nordin kadir di mata ice?

Kika Says:
April 22, 2009 at 5:59 PM

ya lepas ice, dan ifin pukul, pass kat saya pulak.

tingin juga nak pukul org nie...membaca nya sahaja sudah buat sy geram. Grr !

poke mata nya. poke hidung nya. poke poke poke poke poke !

maisyara pot! pot! Says:
April 22, 2009 at 8:38 PM

mgkin pmpuan 2 ta puas ati kowt nan abg yukata 2.. huhuhu... ape yg abg yukata 2 wt smpai dye kutuk2 2 erk??? tp kn, kita tale na hamun2 dye smpai cm 2 skali ouh... mai bkn na backup limah londeh 2... drpd ifin maki dye, baik ifin doa kn dye jd baik & wt dye tarik alek yg kutuk2 abg yukata 2... lg bagos! dpt pahala yg le bwa ke akhirat nnt... ngutuk owg blakang2 ta best lew ifin! ape kate ifin jmpe that gurl! kutuk depan2... bwu best! wahahaha...

smue pmpuan ta cm 2 lew ifin.. doa jep lew dye brubah... agy pown kn, abg yukata 2 dpt pahala lebih ouh.. jgn wisau, bia pmpuan 2 dgn TUHAN nnt...

>>> mai melalut ke?? adesh...

Related Posts with Thumbnails