AWARDS FROM FELLY~

| Saturday, April 25, 2009 | |
Hola~ selamat pagi sume...lately ifin tak berapa sehat...asyik batok je...rasa cam nak demam...tapi it's not a big deals anyway...tak menghalang ifin pun untuk update my blog neh...



first of all, ifin nak cakap thanx a lot kepada aan kerana telah pun 'cari pasal' dengan ifin lately...setel doh dengan dak neh...pluz dia amik berat atas kesihatan ifin sejak dua menjak neh...



2nd, ifin nak mintak maaf kat qish sebab tiba-tiba jek 'off msg' dengan dia malam tuh...takde kredit la cayunk...sowie...keh3...



3rd, ifin nak cakap kat dia yang ifin selalu menunggu kehadirannya depan mata ifin, walaupun siang-siang dah jumpa... by the way, adik ku felly yang cute mute a.k.a gebu cumil tuh telah memberikan awards neh kat ifin. dia paksa ifin copy & paste them kat my blog. notty-notty neh si felly yang cumil...keh3...


**********************



Rules:
1) Copy image kat atas ni.
2) Tulis sebarang komen pasal penghantar ni.
3) Send kat mane2 blogger yang kamu suka. (unlimited)

FELLY:
budak gebu neh memang cumil sangat-sangat.

baik hati? yess.

sweet? of coz.
gorjez? absolutely.
so far ifin kenal dia, she was so superb. ifin suka dengan keterbukaan dia dalam meluahkan ketidakpuastian dia. terus-terang. nak kutuk ka, nak maki ka kan...its all up to her. so do i! wakaka...


**********************



berilah aku kekuatan
untuk meneruskan hidup neh.
sesungguhnya aku dah tak larat.

2 comments:

rizz Says:
April 25, 2009 at 10:41 AM

wahhh kemaennn on9 pkai udware jee clustt hihii

Felly McGory Says:
April 25, 2009 at 12:40 PM

haha!
yeah..
kita mesti meluahkan perasaan tak puas hati.
:P:P
kalau tak merana diri.
:D

Related Posts with Thumbnails