A GIFT FROM BRO YUTAKA!!

| Saturday, April 25, 2009 | |


erm...mr yutaka dah pandai tagged ifin sekang neh. dah maju setapak! congrate bro! ifin kena buat tag neh, wajib...sebab bukan senang nak dapat tag dari mr. yutaka, keh3...


*****************


ADAKAH ANDA BERANI?



Adakah sukar untuk anda mengucapkan good bye pd kekasih anda?
idok le sesusoh mana...kalo dia dah pedajal ifin, lantak ko ler wei...keh3...



Berapa lama anda mengambil keputusan untuk say good bye?
kalo dia jenis yang malaun, tak sampai 1 saat pun ifin leh decide!



Perlukah anda mempunyai banyak reason untuk berpisah?
mestilah, takkan ler sesaje je nak berpisah kan? hengat hobi di masa lapang ka?



Apa reaksi si dia apabila anda minta berpisah?
dolu-dolu, ifin ditinggalkan oleh 1st couple. nape tak nak tanya apa reaksi ifin time tuh? erm, tapi bila dendam telah meluap-luap, ifin kiciwekan pulok spesis dia. my 2nd + 3rd + 4th, menangis gegila!



Setelah berpisah, adakah anda bule menerimanya dalam hidup anda lagi?
NEVA!!! buat hal masing-masing sudah.



Pernahkah anda teringat kenangan bersama dia anda setelah berpisah?
tak bek tipu, mesti ler ada hengat tapi ifin cari pemadam kasi padam cecepat.



Jika anda rindukan bekas kekasih, apa anda wat? call? sms? else?
dah namanya bekas kan, buat apa ifin nak cari bekas tuh lagik. waste my time dude!



camne anda selepas berpisah?
menderita wa cakap sama lu! tuh yang muncul setan pendendam tuh! wakaka.



Bekas kekasih anda sudah ada kapel baru?
ADA AKU KESSSSSAH??? takde masa ler nak amik tau lagik pasal dia!



Apa ucapan anda kepada bekas kekasih anda?
perlu ka nak ucap-ucap neh? hengat hari raya ka?



Siapakah yang berani menjawab soalan tag ini?
sume tak berani, keh3...



*****************




ifin malas mengungkit kisah lama.
i know what you did last summer.
but you don't know what am i going to do for the next summer.

0 comments:

Related Posts with Thumbnails