IFIN JUMPA SEMULA!!

| Tuesday, April 14, 2009 | |
ari neh ifin sunggoh gumbira. ifin ketemu semula dengan member-member lama yang sememangnya dah lama terputus hubungan. depa kata ifin lupa kat depa tapi bukan itu yang berlaku...ifin masih hengat cuma keadaan je yang memisahkan kita...keh3...

tina
tini
awin
rosazlan

ifin tak lupa kamuh ler...sentiasa dalam ingatan...fwens 4eva...

ni ada beberapa snap depa yang baru je ifin perolehi...


*****************************





*****************************




ifin seorang kawan yang tak makan kawan.
ifin seorang teman yang setia.
ifin seorang sahabat yang sentiasa di sisi.


9 comments:

rizz Says:
April 14, 2009 at 3:52 PM

eh kembar ke ek haha

ifin Says:
April 14, 2009 at 4:12 PM

ha'aa...depa twins...muka mmg sama...kdg2 ceq pun kompius nak bezakan yang mana...keh3...

amma92fashionism Says:
April 14, 2009 at 11:23 PM

friendship will never end unless u brake that relationship..
friend will easily pop-up infront of us but the word bestfriend can't replace with anything..
conclusion is dont loose ur bestfriend/friends..
=))
p/s:mumbling is me,,dont take it seriously..=))

asna cute Says:
April 15, 2009 at 8:32 AM

Wahhh hang sorg ja laki no..
best2 diapit oleh awek2 cun laa~
=)

sajeedhani. Says:
April 15, 2009 at 5:56 PM

tina tini twins ekk?
wah syok nye.
bez kan ade membe twins.

Kika Says:
April 15, 2009 at 10:35 PM

hi Bro.
happy u do dropped in and leave ur comment. Ifin memang kawan yang baik :D sy x tahu pun mcm mn dgn kwn2 masa dulu2. lose cntact.mgkin juga sbb x de effort nk keep in touch. I like the twins. send my regard ya.

FYI Kura2 sy sudah kembali kepada Pencipta-Nya. yea he left me. I dunno what really happened. x expect pun...I guess he's lonely, sorang2 dan mati kesunyian..kasihan.. that's what my fren said, Fyrus ckp kura2 saya mati sebab takde teman, normally they should be in pair. so, thats figures very well. I dreamed bout my kura2 last nite. mungkin saya x bagi proper burial untuk dia kot..I buried him kat small garden belakang mahalah, dekat pokok kecil bunga raya.

mati nya seekor patriot. sedihnya.. Ifin, awk patut jaga seekor lagi kura2. berpasangan.jadi dapat elak kemalangan... b d way, thanks comment. Arigato Gozaimas :D

Fiza Says:
April 16, 2009 at 2:57 PM

patutla nama pun tina n tini..hoho
at first susah nk bezakan kembar tp lama2 mesti sng nye nak cam..
my friends pun de gk yg kembar..
rindu la plak kat idiorng..hoho

Nazra~ Says:
April 17, 2009 at 4:09 PM

muka girls tu chinese-looks ^_^

ifin Says:
April 17, 2009 at 8:00 PM

yeah...muka je like chinese tapi depa malay...mixed...

Related Posts with Thumbnails