MAI POT POT PUNYA TAG~

| Wednesday, April 8, 2009 | |


Hola~
Para pembaca sekalian apa kabo? wakaka...ayat skema rama...yakz!
Hari neh ifin cuti...dicutikan...Sultan Johor mencutikan ifin...punyalah baek baginda Sultan...tabek spring dari ifin...dapat gak ler ifin rest kat umah...tapi memang rest tahap cipan la...coz ifin woke up around 11am! what the??? keh3...biasalah anak bujang cam ifin neh memang selalu 'pekak' pada alarm hp tuh...kah3...ari neh actually bukannya ari rest sedunia ifin pung. sebab ifin kena packing...tomorrow ifin kena attend course...BTN...BiroTataNegara...alah...macam PLKN tuh...tapi yang neh untuk makhluk dewasa macam ifin...lima ari tuh! pergh...confirm ifin mati kutu tak dapat jumpa blog ifin neh...confirm jugak alik je dari BTN tu nanti, harok kemarok ifin upload material...kah3...

untuk malam terakhir sebelum ifin mengangkat kaki neh kan...ifin nak jawab tag dari CIK MAI POT POT. dia tagged ifin...ifin nenok la neh, CIK MAI POT POT kita neh semakin sonok meng'tag'. baguih la tuh...maju doh dak neh...keh3...walaupun ifin penat, tapi takpe...demi CIK MAI POT POT ifin neh, ifin jawab la gak...dengan mata yang terkebil-kebil nak titon neh...keh3...


************************


1.Apakah benda yg plg penting dalam hidop kamu??
Wallet, HP & PC.



2.Apakah benda yg plg akhir kamu beli dgn duet sendrik??
HP.


3.Dimanakah tempat impian perkahwinan kamu??
erk...neh yang susah nak jawab neh...
erm...ifin nak kat taman yang ada tasek...
(kalo ujan mampuih aku nak berlari sambil dokong bini...keh3...)



4.Berape lamekah hubungan kamu berkekalan??
skandal dengan sape neh? ifin single la...kalo dengan orang-orang yang ifin sayang tuh, arap-arap sampai ifin kiok la...


5.Adakah anda dilamun cinta??
dilamun cinta? maybe yes maybe not...ntah la...tak tahu...(saje je buat tak paham ifin neh...)



6.Dimanakah restoran akhir kamu makan malam??
Kenny Rogers.



7.Namekan buku terakhir yg kamu beli??
buku? erm...buku eh...novel rasanya...
ada satu novel tuh ifin gilller kentang suka baca.
dah 8juta lemon kali ifin dok ulang baca novel tuh...
tajuknya "Sesuci Cinta"...cover color oren...


8.Name penuh anda??
jap...jap...jap...IC ilang la...jap eh nak carik dulu...keh3...


9.Kamu lebih senang dgn mak atau ayah??
both of them...takde pilih-pilih kaseh.



10.Namakan seorg yg kamu ingin jumpe lam idop kamu??
Tun Dr. Mahathir



11.Sebutkan 8 org shabat yg plg rapat dgn kamu..
8 sahabat? banyaknya!
erm...jap...jap...
Azlina Jawaher + Mohd Fadli Osman
+ Syawal Ibrahim + Ahmed Nazree
+ Fazee + Azhari Harun
+ Hanidah Shariat + Sharizan Nawi.


12.Adakah kamu mencuci pakaian sendrik??
of coz! ifin tak suka ia dicuci oleh orang lain termasuk lah my lovely mom...berdikari neh taw...keh3...



13.Tempat yg plg seronok kamu ingin pergi??
yang buley menenangkan ifin kalo tengah serabot + tension...macam pantai...ifin kalo tengah kemurungan, ifin akan pi kat pantai...tengok ombak...laut...bunyi burung...confirm tenang alik jiwa neh...



14.butirkan 5 perkare tentang org yg tag kamu..
1) cute.
2) cumil.
3) dia tak gemok macam dia cakap.
4) pipi dia gebu...geram neh. keh3...
5) syiok jadi fwen dia sebab dia neh fuyyoo gerek seyy...


15.8 perkara yg saye gilai..
1) hp.
2) melungsuri internet.
3) pi jalan-jalan.
4) novel.
5) minum cappuccinno..he3...
6) makan lasagna pizza hut.
7) pi pantai.
8) shooping aksesori peribadi.



16.Pelukan atau ciuman
wah...i like this part!
ifin nak both...
pelukan...
ifin suka memeluk sebab ifin suka lah...keh3...ifin suka dipeluk sebab best! wakaka...
ciuman...
ifin suka mencium tapi nak cium sape eh? hu3...ifin suka dicium oleh....sape yang nak cium bgtau eh...kah3...



17.8 buku yg bru dibace..
1) buku teks subjek sains.
2) buku teks subjek biologi.
3) buku kamus.
4) buku dengan ruas.
5) buku 555.
6) buku saman bebudak.
7) buku tugasan harian.
8) buku yang bakal ifin baca...kah3...


18.8 lagu yg kamu boleh dgr berulang kali..
1) My Baby You - Marc Anthony
2) Sacrifice - Elthon John
3) Sukiyaki - 4PM
4) I'm Yours - Jason Mraz
5) Paper Gangsta - Lady Gaga
6) Real Love - Massari
7) Now & Forever - Richard Marx
8) Keep You Much Longer - Akon
nak tambah satu lagik...
ifin suka dengar lagu neh...When I Need You.



19.Mari tag 8 org yg laen
1) yutaka
2) boneca chanteq
3) ice
4) felly
5) aqmal arista
6) devillboy77
7) prince_jeffry85
8) Iszaham

nak tambah lagik...!!
9) rizz


************************



ifin nak tenangkan diri neh.
tengah serabut.
bengang dengan dia malam neh.

3 comments:

ice Says:
April 9, 2009 at 7:21 AM

haha. comel lah baby rmbut kerinting tuh.
wakaka .

ifin Says:
April 9, 2009 at 8:35 AM

terima kaseh ice...kamuh memang sentiasa mengakui hakikat itu kan...keh3...

rizz Says:
April 9, 2009 at 11:19 AM

heheh de mse rizz wat k tag u nih:p

Related Posts with Thumbnails