MIZ NADYA TAG ME!!

| Monday, April 13, 2009 | |

Hola~
how are you guys? rasa cam windu pulak kat korang sume...esp my luvly fwens a.k.a followers...miz u guyz...

ifin baru alik dari BTN neh. penat tak hilang lagik neh, pluz badan abez sengal-sengal sampai ice sebok je nak ajak gusti...tak kena betol mamat tuh! keh3...alik je dari BTN neh, ifin terus on9 my blog. windu sama kamuh la wahai blog kuh! he3...gilller cakap depan pc neh...bukak je, mak ai! gilller kentang banyak respon pasal article my team KALAh tuh! nice...i like...hu3...ifin nenok chatbox...miz nadya telah menghantar perutusan dirajanya, tag!
ok, let we see camna ifin jawab Q's miz nadya neh...



1. Apakah hubungan awak dan dia? + diorg?
rakan blogger


2. 5 impressions terhdp dia...
* seorang hamba.
* dia cuba untuk berhijrah ke dunia yg lebih dekat dgnNya (wah...copy paste neh, keh3...)
* bek ati sebab tag ifin.
* pemalu kot sebab gambar dia kat blog dari pandangan sisi..hu3...
* muslimah i think...uiks!



3. Perkara yang paling memorable yang die lakukan kat awak..
follow me


4. Perkara paling memorable yang dia kata pada awak..
nice page.


5. Kalau die kekasih awak.. awak akan..
uiks! luver ka? idok ler...hu3...


6.Kalau dia jadi musuh awak. awak akan...
x akan terjadi sebab dia kawan ifin.


7. Kalau die kekasih awak.. dia perlu improve dlm..
nol.


8. Kalau dia jadi musuh awak... mungkin kerana...
dia dah tak nak kawan dengan ifin.


9. Overall impression ttg dia..
nice person.


10. The most desirable thing to do to her/him...
keep in touch dengan...


11. Apakah awak rasa ttg pandangan org terhadap awak?...
erk...hati depa ceq tau tau naa...


12. The character of you for yourself?
open minded.


13. On contrary, the character you hate about you..
sukar untuk senyum.


14. The most ideal person you want to be with?
erm...sape ek? ntahlah...


15. For people who like you.. tell sumthing about them...
i like you too...peace!


16. Ten people you tag:
1) yutaka
2) boneca chanteq
3) ice
4) aqmal arista
5) devillboy77
6) prince_jeffry85
7) Iszaham
8) rizz
9) ejaylicious
10) pak chu car



17. No.2 ada hubungan dgn siapa?
sayang dia.


18. Is no. 3 female or male..
of coz la male. tak rela dia jadi shemale! kah3...


19. If no.7 and 10 have a relationship. Is it a good thing?
ok ja...fwens kan...pe salahnya...


20. Mcmmane dgn no.5 dan no.8?
macam cool ja...he3...


21. No.4 single kah?
maybe. nak tau tanya dia.


22. No. 1 belajar apa?
dia dah abez belaja la!


23. Say sumething about no. 6.
dia suka buat peace!


24. No. 9 klakar tak?
ntahlah...dia lom penah buat ifin gelak tertonggeng-tonggeng lagik, keh3...
tapi dia neh memang antoo gambo!


***************************


ifin meluaskan empayer perhubungan.
a lot of things ifin leh capai.
jangan seram melihat the real of me!


2 comments:

rizz Says:
April 13, 2009 at 7:34 PM

siap de pelapik mulut g muahah

ifin Says:
April 13, 2009 at 7:43 PM

nak ke? ok je...ceq leh bagi..keh3...

Related Posts with Thumbnails