MYE MYE MYE~

| Sunday, April 19, 2009 | |


erm...thanx to mye coz tagged ifin.
serius ifin ckp ifin memang tak tahu camna nak capture screen kat desktop tuh. tapi memandangkan ifin mempunyai SEORANG ADIK BONGSU yang sangat pakar dalam bab-bab cam neh, so ifin tak kisah menuntut ilmu daripada dia...tuh pun mula-mula dia berkira dengan ifin, ala-ala kedekut ilmu, keh...
so neh la hasil pembelajaran ifin, he3...


******************



1) anda perlu printscreen wallpaper anda yang tengah gune skang...


2. nape arr ske sangat ngan wallpaper niyh??
erk...nape ekh? sebab ifin suka view neh...sebab ifin nak baby! wakaka...
anyone out there nak bagi ifin baby? bak cni...keh3...


3.tag 10 org bertuah..!!
http://www.yutaka2109.blogspot.com (yutaka)
http://bonecachanteq.blogspot.com (iboneca chanteq)
http://realiti-ice.blogspot.com (ice)
http://fellysciaozzy.blogspot.com (felly)
http://rizzirhamy.blogspot.com (rizz)
http://adib97.blogspot.com (adib)
http://amma92fashionism.blogspot.com (amma)
http://biskutsarkas.blogspot.com (mai pot pot)
http://devilboy77.blogspot.com (devillboy77)
http://waniweirdoworld.blogspot.com (wani)


nak tambah lagik:
http://ira-yoshida.blogspot.com (ira yoshida)
http://aqmalarista.blogspot.com (syahrul aqmal)
http://akuanakbisaya.blogspot.com (josh)
http://gazycristiano.blogspot.com (gazy)
http://jiwanukilanustik.blogspot.com (mr.shari)
http://kerana-aku-masih-iszaham.blogspot.com (iszaham)
http://biarsayamenulis.blogspot.com (kika)
http://asnacute.blogspot.com (asna)
http://heyrizal.blogspot.com (heyrizal)


******************



ifin suka baby.
geram tengok baby.
bila la nak dapat baby neh.

6 comments:

cima Says:
April 19, 2009 at 1:44 PM

ewah~
comey nyer pic bb tu
geram3

Felly McGory Says:
April 19, 2009 at 3:19 PM

baby tu. comel!
haha. :D

ifin Says:
April 19, 2009 at 3:32 PM

nape sume puji baby tu je ek? keh3...

Kika Says:
April 19, 2009 at 3:36 PM

wowww...bergetar jantung saya mlihat link blog saya di sini, ha-ha arigato Ifin :) merasa juga sy glamour 5 saat he he.

other day, Junior sy ckp, "people loves either one of them: babies ataupun kucing, but (ckp dengan excited nya) I loved both of them ! ".

tiba2 shj sy merasa annoyed dgn perasaan hapi nya, (im can be really awful sometimes) mungkin sy bosan smlm jd sy reply,

"really? adakah begitu? sebab kedua2 nya sy tidak suka"

its doesnt mean anything, sy cuma suka je nk disagree, but i have fun tengok dia buat Jaw-dropping :P

and I guess Ifin suka baby. jd Ifin cepat-cepat lah lahir kan baby :)

ifin Says:
April 19, 2009 at 3:58 PM

ifin pun bergetar bila kika soh ifin yang melahirkan anak! wakaka...

Kika Says:
April 20, 2009 at 2:38 PM

hahaha Ifin you tickles my underarm hahahahahahahahaaha nice try !

Related Posts with Thumbnails