SANGAP LER WEI!!

| Saturday, April 18, 2009 | |


hola~
ari neh ifin okay okay aje...baru alik dari majlis maulidurrasul kat skolah neh...panas pagi menyucuk-nyucuk betol kulit...tajam je rasanya...maklumlah ifin neh putera lilin...wakaka...takde maknanya! so far, majlis pagi tadi kira sukses ler...ramai gak dak yang datang kalo nak compare dengan taon-taon lepas...nanti ifin uploadkan pic maulud tuh...


tapi buat masa neh ifin nak share perasaan terkejot ifin neh. last nite, ada orang call ifin. ifin memang tak kenal sebab unknown number...tak daftar pung dalam phonebook ifin kan, so kira makhkuk asing ler tuh kan...


dia actually MUSUH ifin time kat kampus dulu! seorang manusia yang telah memporak-perandakan kehidupan ifin! serius ifin tak tipu sebab mungkin ada yang bertanya, "ye ke dia buat begitu?". persoalan macam tuh yang ifin leh jawab, "LANTAK KAU!"...aku punya life, aku yang menanggong, aku yang merasa...korang pe tahu???


berbalik kepada malaon tuh tadi kan, dia call ifin. dia bertanya kabo...dah bertaon dia tak jumpa ifin, dia tak tahu perihal ifin selepas grad dari kampus...tiba-tiba dia muncul! what the??? sebok betol dia datang alik dalam life ifin...shit!!!


dia ajak jumpa...i said NEVA!!! dia ajak berbual...i said NO!!! dia ajak bermuzakarah...i said IT'S NOT GOING HAPPENZZZZZ!!! ifin tak nak jumpa dia lagik! buat apa nak datang jumpa ifin? yang lepas tuh lepas ler! ifin tak mau ada kena mengena lagik dengan malaon tuh! isy...sangap la!


tapi bila dipikir-pikir semula, tak baik berdendam rite? past is past. never come back. buang yang keruh amik yang jernih. tuh kata depa yang baik ati, tapi AKU TIDAK!!! nenok ler nanti, kalo agak-agak ifin tergerak nak berubah ati, ifin settle dengan dia secara baik-baik. tapi buat masa neh, ifin tak ada kekuatan untuk buat tuh sume!


damn!

*************************


aku benci dia.
dia tak benci aku.
benci yang salah!

3 comments:

maisyara pot! pot! Says:
April 18, 2009 at 1:32 PM

ahaks!
siape dye???
gurl or boy ifin???
ehehe...

rizz Says:
April 18, 2009 at 3:33 PM

mauludur rasul? umo bpe ek u heheh

anna-RR Says:
April 18, 2009 at 8:58 PM

ni mesti kes ex-gf.
ehehe.
ya ka bro ifin.??
hehe. ;P

Related Posts with Thumbnails