SENGET TAGGED IFIN!!

| Thursday, April 2, 2009 | |

sejarah tercipta bila mana cek senget telah meng'tagged' ifin. paling simple, senang, mudah & telus sunggoh tag neh. kalo kasi kat budak tadika pun dapat jawab...keh3...apa-apa pun tak kira lah senang ka serabot, ifin tetap menjawabnya demi cek senget...muah3...


1) apakah nama blog anda sekarang dan kenapakah anda memilih nama blog itu?
realisasikan realitimu

2) Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?
http://www.ifin9.blogspot.com
erk...sebab ifin suka nama ifin...that's me & no.9 tu my lucky number...i was born on that date!


3) apakah method dalam penulisan blog anda?
everything is up to me nak upload material apa...

4) pernah terasa nak hapuskan blog anda? kenapa?
setakat neh tak terlintas sebab tengah kemarok harok dengan benda neh...keh3...

5) Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ini?
senget - dia neh memang senget sebab suka bantal bucuk...kah3...

6) senaraikan calon yang akan di tag:
* ice
* yutaka
* boneca chanteq
* felly
* devillboy77
* hell69
* aqmal arista



3 comments:

Felly McGory Says:
April 2, 2009 at 9:32 PM

okay.
later2 fel buat. :D

rizz Says:
April 2, 2009 at 10:52 PM

ngee i love bntal busuk hehehh

senget Says:
April 2, 2009 at 10:59 PM

enchek ifin..
anda di tag lagi!
hehe..
thanx :D

Related Posts with Thumbnails