TAG APA NEH??

| Thursday, April 2, 2009 | |
banyak-banyak tag yang ifin accepted, tag neh kira leh kasi gegar pale hotak gak ler. pulak tuh, yang meng'tagged' ifin neh pun memang pale nye selalu gegar, so tarak heran la...keh3...tapi takpe, orang kata tak cuba tak tau rite...so here it is...


[ Biodata ]

1)Which school did you go to?
tadika perpaduan
sekolah kebangsaan ayer molek
sekolah kebangsaan taman tun aminah
sekolah menengah kebangsaan taman tun aminah

2)What classes were you in?
tadika = ada satu kelas je...so kelas pandai la tuh!
sekolah rendah = 1J, 2 pahlawan, 3 pahlawan, 4 pahlawan, 5 pahlawan, 6 pahlawan
sekolah menengah = 1 cermat, 2 amal, 3 budiman, 4 amanah (sains tulin), 5 amanah (sains tulin)


3)What was/were your favourite lesson(s)?
matematik...selalu dapat A je...

4)If you could remember, what time was your recess?
ntah, tarak hengat!

5)List down your favourite food/snacks.
suka nasi lemak kat kantin...selalu mkn waktu lunch hour...makcek kantin bagi makan FREE!!!



[ style ]

1)Did you have a nickname way back in high school?
ifin


2)How did you wear your socks?
relax kan jari-jemari kaki...kasi kembang...pastu sarung je la...tu pun susah ka???

3)Have you been suspended due to the way you put on your uniform?
neva!

4)Were you given plenty of reminders about your appearance?
of coz...sebab dulu ifin neh pengawas yang paling cumil! ramai yang nak angkat-angkat ifin neh.

5)Who did you look up to when you were in high school?
cekgu cun. ada sorang cekgu tu cun gila...tangkap leleh gilller!




[ Punishment ]

1)Name one memorable scene where you were punished in front of the whole class.
ifin kena cubit kat pinggang oleh cikgu PARIAM! Dia JAAT!!!

2)How many times did you skip class? What were you doing?
selalu gilller...sebab ifin jadi pengawas kan...bagi alasan wat kije pengawas...tapi lepak kat kantin je jumpa makcek kantin minum air free. keh3...

3)Give one scene where you escaped from being caught/punished.
rambut panjang sebab masa tuh ifin cover dengan songkok...wakaka...

4)Did you vandalize any school property?
tak pernah meyy...ifin baik kat skolah...

6)Did you ever make any teacher cry?
pernah. sebab ifin usik-usik dia...tapi dia tak marah...


7)Who were your favourite teachers?
cikgu TAUFIK...dia ajar ifin Math sampai selalu dapat A!

8)Describe your DM.
pe jadahnya DM tu??? tak tau lor...

9)Who was the funniest/weirdest/loudest teacher?
funniest : cikgu taufik.
weirdest : ada sorang tuh tapi tak hengat nama dia.
loudest : cikgu murni.



[ Social Circle ]

1)Were you popular back then?
agaknya la...sebab kawan dengan ketua pengawas!

2)Were you in a big group of boys/girls or small ones?
big jugak la...tapi paling pendiam dalam group tuh...keh3...

3)Who were your best friends?
fadli osman & azlina jawaher.

4)Did you and your friends have nicknames
fadli osman = mang sebab nama bapak dia osman, jual daging...so amek nama bapak dia "man" plus dgn huruf "g" dari daging tu, maka jadilah MANG! kah3...
azlina jawaher = aja sebab dia neh jenis rawk cket...slumber...pe'el memang leh pergi la...gerek budak neh!

5)What were you favourite memories of you and your friends?
pi lawatan pas abez spm.



[ Co-curricular Activities ]

1)What type of CCA were you in?
many. tak tau nak pilih mana satu neh! tamaq time tuh...

2)What did you have to bring to your CCA?
my bag.

3)What did your CCA required you to do?
a lot of activities....sumtimes nyampah! wakaka...

4)Got injured?
neva!



[ Closing Ceremony ]

1)How did high school changed you?
many changes...one of it, ifin jadik budak paling cumil! keh3...

2)Sing one verse of your school song.
mintak mahaap la...tak hengat! dah lama doh.

3)What was your favourite question?
bila nak ponteng kelas lagik???

4)Who/what will you remember from your high school?
cikgu-cikgu of coz...makcik kantin yang bagi makan free tuh...

5)Any memories you will not forget.
sumone telah mengajar ifin sumthing!!!



ur tagged :

devilboy77
ira_yoshida
mai pot pot
amma
ida athanazir
zara dania zarith hakimi



tag neh memang memenatkan...
ice memang suka memenatkan ifin...
kesimpulannya, ice memang memenatkan!

0 comments:

Related Posts with Thumbnails