WANI TAG DAKUH!

| Friday, April 17, 2009 | |


hola sume~
erm...agak lama ifin tak on9 blog ifin neh... memacam benda dah terjadi... ifin pi bertapa muhasabah diri sat...keh3...

cik wani kita tuh dah tagged ifin...so neh jawapannya...


***********************




1. Kalau anda jadi orang terkaya di dunia?
erm...orang kata harta benda tak membawa ke alam kubur rite? so, i think if ifin jadi orang yang paling kaya kat dunia neh, 1st thing yang ifin nak buat ialah...membahagiakan my parents as well as my family. depa nak mintak apa je, ifin bagik! pastu ifin nak penuhi impian ifin memilik sebuah banglo...then ifin nak sedekah kat anak-anak yatim...pastu ifin cilok beberapa anak yatim & ifin bela...plus, ifin nak pi jejalan dengan duit yang ada...pi sana pi cni...last sekali, ifin nak buat bebanyak investment untuk kesenangan keturunan ifin in future!



2. Kalau anda jadi orang terseksi di dunia?
ha? sexy ka? erk, ifin pun tak tahu tang mana ifin neh sexy... tapi ada yang kata ifin sexy tang taik lalat kat muka...wakaka... but kalo ifin neh bebetol sexy, ifin akan goda sumorang! hak hak hak...



3. Kalau anda perlu terjun tingkat ke-100 untuk membuktikan cinta anda?
pale hotak neh idea! tapi kalo ifin nak terjun, kat bawah tuh letak tilam spring bebanyak...lambat cket mati...kah3...



4. Kalau orang kata blog anda teruk nak mampus!
that's good sebab masih ada yang memberikan perhatian pada blog ifin. orang kata hanya musuh kita je yang tahu perihal kita dengan sempurna. maka dengan itu, para musuh dijemput view my blog...keh3...



5. Kalau keluarga anda yang menentukan teman hidup anda. Kira perkahwinan yang ditetapkan keluarga lah?
ifin wokeh aje. lagik bagus. senang cket kije. tak ler sesusah feneng pale hotak nak cari calon. tapi ifin neh bukan anak manja ye...hu3...



6. Kalau tiada lagi hari esok?
buat amal malam neh bebanyak...



7. Kalau orang yang anda benci berada di depan anda?
kasi terajang sama itu pale hotak! how dare she / he is nak appear depan akuh! berambos! go to hell!



8. Kalau anda berpeluang masuk Fear Factor dan makan benda2 pelik?
kem salam. ifin tak akan membahayakan usus keciq usus besaq ifin neh...nak pakai lama beb!



9. Kalau ibubapa anda tiada pada pagi esoknya?
mak ai! soklan apa neh? tapi pe2 pun yang hidup akan mati jua akhirnya...ifin bersiap sedia!



10. Kalau anda berjumpa dengan orang artis/selebriti yang paling anda minati? Nyatakan nama artis/selebriti tersebut.
ifin ajak dia dating kat pulau yang takde manusia. hanya ifin & dia...amik gambo puas-puas. berborak yang jenis berbual tahap cipan. erm...artisnya...banyak la...laen taon ifin jawab!



11. Kalau diberi lesen untuk membunuh, siapa yang akan anda bunuh?
manusia yang telah memusnahkan hidop ifin! i kill you fucking shit!!!



12. Kalau orang kata anda kacak/cantik?
alhamdulillah...ada jugak yang mengakui kekacakan ifin neh...tak macam ice, dia memang tak ngaku...cemburu la tuh!



13. Kalau anda ada penyakit AIDS pada usia yang muda?
lalalalala...what the???



14. Kalau anda berpeluang menikmati makan malam yang romantik?
yezza...i like it! pastu sambung titon terus sebilik...wakakaka...



15. Kalau anda terpaksa mengorbankan cinta anda untuk orang lain?
lantaklah! go to hell!!



16. Kalau anda memenangi anugerah? Dan anugerah apa yang anda inginkan?
kalo menang baguih ler...erk 'anugerah paling sexy' okay gak kan...keh3...



17. Kalau anda berpeluang mengahwini bangsa asing? Bangsa asing mana yang anda inginkan?
erk...ifin suka brazil! sexy ler wei...



18. Kalau anda terpaksa berpisah dengan orang tersayang?
NEVA!



19. Kalau ramai yang tidak puas hati dengan anda kerana mereka cemburu dengan anda?
lantak ler! ada aku kesah???


20. Mengenai orang yang tag kamu ni?
sangat comel...


21 : I'm tagging : no one.



***********************



kadang-kadang dekat terasa jauh.
kadang kala jauh memang sangat jauh.
dekat atau jauh hanyalah jarak yang memisahkan.

1 comments:

wani_weirdo_world Says:
April 18, 2009 at 5:04 PM

sgt comel?? haha
mekasih ye abg ifin..
Alhamdulillah.. akhirnye ade jugak y nak puji wani!:P

Related Posts with Thumbnails