WEBSITE . .

| Tuesday, April 7, 2009 | |
ifin dah lama tak bukak website
www.photofunia.com

banyak design terbaru yang diuploadkan...ifin try buat yang neh...sebab macam makin menghandsomekan ifin je...kah3...



SATU:

ifin nak buat cam neh la nanti...nak booking one for me...nak letak kat dinding umah ifin...atas kepala katil...nak titon je nenok muka sendiri...ha3..perasan!


DUA:

pergh...cam kena operate pale hotak pule neh...puzzle...erm...nice gak...menguji tahap kesabaran...leh juga nak booking satu neh...soh anak cucu cecet buat muka atok depa yang cumil tuh...keh3...


TIGA:

ha...bijik mata sape la tuh...neh tak nampak sangat tapi ifin suka sebab bab mata-mata neh banyak makna tersiratnya...


EMPAT:

ha...tu dia...cam artis antarabangsa pule neh...kalah female model kat sebelah tuh...ha3...aku lebey femes dari ko...kah3...alangkah bagusnya kalo ifin jadi artis kan...but thanx no thanx...

LIMA:

ala-ala hero hindustan pule neh...hero tamil pung ada neh...kah3...layan zass...


ENAM:

ha...muka asal jugak tetap menawan di kalbu...asli original tiada perasa tiruan...inilah ifin yang sebenarnya...tak handsome tapi cute...tak tinggi tapi rendang...tak cerah tapi tak jugak gelap...tak lah macho sangat tapi cumil tetap cumil...kah3...perasan betol aku neh!

5 comments:

rizz Says:
April 7, 2009 at 6:52 PM

yg no2 tuh smart kan hehehe

fikri FAUZI Says:
April 7, 2009 at 11:29 PM

photofunia?
hak3.
;P
ty for visiting

Iszaham Says:
April 8, 2009 at 3:54 PM

thanks 4 follow my blog.
latest movies headline,
tau2 sajer laa..
check kt blog..

btw, great pics.
thanks for suggest
www.photofunia.com

mai.zatul Says:
April 8, 2009 at 4:29 PM

hehe..
nice pic..
ingtkn edit sdiri..
upenye web tu yg edit kn..
kekeke
((;

ifin Says:
April 8, 2009 at 10:42 PM

no 2 ye rizz...dakuh pun pk begitu...keh3... :)

Related Posts with Thumbnails