DEMAM MEYY...

| Saturday, May 23, 2009 | |



Hola~
how r u guys? hopefully ok la. ifin tak bape sehat neh. dats why la lama tak on9. tak larat nak gegarkan pale hotak neh pk nak upload material apa dalam blog neh. ifin pung tak tau camna leh terkena demam neh. dah lah nowadays sebok pasal flu maot tuh. eee...selisih ja!


walaupun tak bape sehat, ifin gagahkan diri gak kije. bukan apa, banyak kije kat skolah tu yang kena settlekan. dengan tenaga yang agak kurang & kalo ifin cuti, alamatnya memang lambat la siap kije-kije tuh. takpe...berkorban cket tak jadi kudis pung...hu3...


tapi bila demam neh, ifin mmg malas nak makan ubat. benci pil. dah la rasanya tak manis, pastu keras cam batu! memang anak tekak tak bagi laluan. kalo ubat yang bersifat cecair tu okaylah...hak3...cam dak keciq je ifin neh...tapi tulah hakikatnya...hu3...


so, ifin arapkan korang doakan moga ifin cepat sembuh. ceh, macam rayuan undi masuk AF pulok, keh3... tak lama lagik ifin nak upload satu material yang menceritakan pasal manusia-manusia yang ifin kenal selama ifin hidup neh. kalo bro ice dah citer pasal adik beradik yang dia sangat sayangkan tuh, ifin pulok akan citer pasal mereka-mereka yang berada di luar kepompong ifin. jadi sape-sape yang agak kenal ifin tuh, standby je la. maybe i'll story pasal ko! wakaka...

till then guys...adioz amigoz adiozza...


*****************



demam-demam neh ifin perlukan dia.
demam-demam neh ifin nak dia care about me.
demam-demam neg ifin nak tido ja...hak3...

1 comments:

puterahati Says:
May 26, 2009 at 5:30 PM

ifin..
nice blog..thnx 4 skodeng my blog..
daaa..

Related Posts with Thumbnails