HANDBALL~

| Sunday, May 10, 2009 | |


hola~
kali neh ifin nak share this. my skul baru je menganjurkan handball competition for L/P18. on 7th & 8th of may 2009. ifin telah ditugaskan sebagai salah sorang yang handle event tuh. tak pernah buat b4 but what the hell rite...layan zass jek. pengalaman yang baru, jumpa ramai manusia, melihat pelbagai ragam, learn the handball's rules and so on.

7th tuh untuk bebudak pompuan. 8th pulak untuk boys. ifin tak nafikan la, banyak pengalaman yang berjaya ifin timba. terlalu banyak. dan yang penting pengalaman baru yang terlalu berharga adalah...kulit ifin rentung dude!! gara-gara terlupa kepada sunburn lotion, so my skin teramatlah terbakar rite now. hah3...

but ada aku kesah? actually kesah sebenarnya, kah3... tapi part sunburn neh ifin tak heran sangat pung sebab b4 this pun ifin pernah rentung, so it's not a big deal anyway. yang penting pengalaman yang ditimba, dapat cuci mata & dapat ramai kenalan.

setelah berakhirnya event tuh, neh la the result:

GALS
1st - SMK Tanjung Adang
2nd - Sekolah Tun Fatimah
3rd - SMK Skudai
4th - SMK Impian Emas


BOYS
1st - SMK Impian Emas
2nd - SMK Skudai
3rd - Maktab Sultan Abu Bakar (EC)
4th - SMK Damai Jaya



here are some snaps from me:


~keeper yang gagah~

~player 9 yang sexy~

~sessi pendaftaran~

~nape la sedey sangat tu mye...games lom pung start lagik, hu3...~

~team sigs...coach dia garang tuh!~

~ha, farihah pulok yang mencuka...awat hang dok lagu tuh farihah? teringat bf ka?~

~mak ai...gado ka apa makcik-makcik neh? relax la wei...keh3...~

~games dah start...1st game neh~

~ifin tertarik dengan dak yang x nampak muka neh...rasa cam kenal tapi tak kenal...wakaka...~

~ha...baling tinggi-tinggi adik oii...~

~gaya yang agak seragam~

~fuhh...minah neh angkat kaki tak mau lagik tinggi kan...giller kentang nye kaki~

~gadis pujaan hatiku...yang biru tu namanya cek jah, yang kuning tu namanya cek temah, wakaka...gurau ja. afifah & nazirah from STF~

~pe benda la ref dok belek payung tuh...berkenan ka? amik ler...~

~bayek nye posing minah yang kat tengah tuh~

~baguih pakcik neh...bawak kan payung untuk player STF~

~ramai betol QM nak tulun kak dila neh. erk, tapi tak nampak tulun pung? semak la korang! pi buat kije sana~

~ha, tonggeng jangan tak tonggeng dek oii~

~memang minah neh suka menonggeng la, kah3...~

~aku dah kata dia memang suka tonggeng~

~penat ye nazirah? nak abang lipatkan baju tuh ka? keh3..~

~cian dia penat~

~nah amik ko!~

~pemenang tempat ke empat~

~pemenang tempat ke tiga~

~pemenang tempat ke dua~

~keeper neh memang mantap la wei~

~pe benda la depa dok berbual tuh...~

~nabila, kenapa kau pakai tudung macam makcek jual belacan ha? kah3...~

~pemenang tempat pertama~

~barisan sang jagoan~

~kenangan STF di skolah ifin~

~ala bucuk-bucuk keeper oren tuh~

~hari kedua. games lelaki pulok~

~lari bang jangan tak lari~

~ref pun dah naik bosan korang dok angkat tangan je, keh3...~

~tiba-tiba ujan pulok...selebat-lebatnya. terperangkap ifin di tengah-tengah padang...takot woo...tulun...tulun...tulun...~

~pergh...padang tak nak becak pulak kan~

~pas ujan reda, sambung games...kelihatan team SAB tengah get ready~

~ha...bincang lexlox~

~dah macam anak ayam kehilangan bapak ayamnya. mana ketua korang neh?

~baha...amik berkat jin toncet padang ye, keh3...~

~sape lagik nampak gagah, player no.3 ka ref?~

~ha, apsal kau tercengang ja tuh? mulot tuh katop cket, kah3...~

~gaya macam tangkap bola tapi bolanya dah terbang ke lain...huh...~

~perbincangan antara QM...sape nak kejo bola sape nak goyang bola, wakaka...~

~bincang tuh slow-slow cket brader~

~ececeh...manjanya dia dituang air dalam mulot...meh cni ifin kasi pili bomba mau?~

~leh pulok mamat tengah tuh dok posing depan camera ifin...xpos betol...kah3...~

~yelah minah, peace no war...ha...nabila, ko nak pelempang sape tuh?~

~ha...catit jangan tak catit mye...kije hang tuh~

~skill bola leret nampaknya~

~besh nye jadik kerbau! kah3...~

~wah...bonze cukup mantap! yang bercekak pinggang tu jejaka idaman nabila, wakaka...~

~pelahap betol dak neh...abez dia makan suma santapan diraja urusetia, isy3...~

~sebelum masuk padang~

~bulat...kenapa kau? pening? ka picit jerawat? kah3...~

~nabila, baha dah marah tuh! cukup-cukuplah amik gambo kata baha...~

~kau tergezot kenapa? nampak katak?~


~ececeh...~

~saya nak bola...saya nak bola...bola nak saya...kah3...~

~noman...kenapa mata kau maghrib-maghrib neh? seram den...~

~pemenang menanti masa untuk pulang~

~pemenang tempat ke empat...bersih ja baju...ko tak main ek? hu3...~

~pemenang tempat ke tiga...ha, ko memang sah men kan...~

~pemenang tempat ke dua. ko tak yah nye nak senyum-senyum salam dengan pakcik tuh...hu3...~

~team yang sama~


~aku dah kata, jangan salam dengan pakcik tuh. kan dia tak layan ko...kah3...~

~ada seni la color lopak air kat baju seluo korang, he3...~

~ha...salam lagik!~

~pemenang tempat pertama~

~alah...syarat je hulur tangan tuh...cam tak ikhlas je...kah3...~


************************



sonok gak jadik sebahagian tenaga kerja event neh.
banyak pengalaman.
len kali nak jaga lagik.

1 comments:

rizz Says:
May 11, 2009 at 8:25 AM

wahh sonok tgok..lme gk x bsukan ni

Related Posts with Thumbnails