TAG MEMBEBEL..

| Tuesday, May 26, 2009 | |

hola~
erm...dah lama rasanya ifin tak kena tag. setelah sekian lama, bro ice at last memecah kesunyian blog ifin neh dgn attached a tag for me. thanx bro...sok amik gaji...keh3...

ifin nenok tajoknya pun dah ngeloh panjang. mau nye idok ngeloh, 100 soklan kena jawab tuh. tapi tak sampai 100 pung. kalah spm cam neh...keh3... soklan pulok ada yang ngarot but what the hell rite, layan je la jawab. semoga bro ice berpuas hati dengan all the answers yang ifin bagi neh. kalo tak puas hati, ko jwb sendiri, wakaka...

so, there's go for nothing dude...


****************

100 SOALAN.


001. Name → ifin. (nama yang bukan mak bapak aku bagi, wakaka...)

002. Nickname(s)→ ifin, ifin, ifin, ifin dan ifin...hak3...
004. Zodiac sign → scorpio. (carik pasal la kalo nak kena terajang)
005. Male or female → tak kan shemale kot...hak3...of coz la male dude!


006. Elementary → tadika perpaduan
007. Middle School → sk tmn tun aminah (alah, depan smkts tuh...)

008. High School → smk tmn tun aminah (alah, dedekat dgn tasek tuh...)
009. College School → universiti teknologi mara.
010. Hair color → hitam tapi ada coklat perang cket...aku dye la...hak3...
011. Long or short → panjang tapi tuh dulu la...skg short smart. uiks!
012. Loud or Quiet → loud kalo tgh mengerang...wakaka...


013. Sweats or Jeans → jeans la.
014. Phone or Camera → phone sbb leh sms, ada camera gak pe...5mpxl lagik!

015. Health freak → freak.


016. Drink or Smoke? → mabok-mabok todi tarak suka...rokok? erm, ntah...
017. Do you have a crush on someone? → yezza...its you my dear...muaksz3...


018. Eat or Drink → puasa buley idok? wakaka...
019. Piercings → nope.
020. Tattoos → aku takot jarom la wei...hak3...



FIRSTS:
023. First piercing → nope

024. First best friend → erm...sape ntah nama jantan tuh...uiks!

025. First award → time kat tadika sbb aku menari.
026. First crush → erk, am i suppose to answer that??
027. First pet → kucing tapi dah dalam kubor pung...wuuu...

028. First big vacation → cameron highlands.
030. First big birthday → time kat universiti dgn...ops!



CURRENTLY:
049. Eating → kepek pisang.

050. Drinking → air liur. hak3...

052. I'm about to → answer this damn 100 Q's from ice...huh!

053. Listening to → my bongsu bro's voice yang macam itek, wakaka...

054. Plans for today → get wet wet wet, hahahahaha.....


055. Waiting for → money.


YOUR FUTURE:
058. Want kids? → nak! nak! nak! sape nak bagi, aku amik!

059. Want to get married? → mestilah...syurga dunia pe...uiks!
060. Careers in mind → model. wakakaka...




WHICH IS BETTER IN THE BOY/GIRL YOU LIKE?
068. Lips or eyes → lips...besh kalo ciom mulot! hak3...



070. Shorter or taller? → in the middle la.
072. Romantic or spontaneous → romantic inside the spontaneous.

073. Nice stomach or nice arms → satu badan la!


074. Sensitive or loud→ both lagik besh!
075. Hook-up or relationship → captain hook buley idok?? hak3...

076. Trouble maker or hesitant → nak cari pasal ka??


HAVE YOU EVER:
080. Lost glasses/contacts → tak penah la sbb glasses aku dah gam kat mata aku, hak3...



081. Ran away from home → terpikir la masa lom memancot dulu...wakaka...
082. Held a gun/knife for self defense → aku pegang chemicals ja. simbah aje kat alat kelamin dia! wakaka...
083. Killed somebody → penah bunuh yang membunuh aku dulu. uiks!



084. Broken someone's heart → yezza...time tuh aku pasang 3 skaligus! jaat sunggoh! hak3...
085. Been arrested → penah tapi tak sampai balai, settle luar sbb polis tu pung tgh buat dajjal! i know what you did last summer la polis!!

087. Cried when someone died → penah. time arwah tok ani & arwah tok ayah aku said "hye hye bye bye" kat aku.





DO YOU BELIEVE IN:
089. Yourself → mestilah. kalo idok, tak payah jadi ifin la wei.

090. Miracles → yezza...miracles tuh satu tuntutan kpd jiwa yang kosong like me! uiks!


091. Love at first sight → of coz...dari mata turun ke hati. dari hati turun ke ginjal. wakaka...


092. Heaven → mestilah...sbb sape nak masuk neraka wei!
093. Santa Claus → caye kalo muncul depan aku & bagi adiah keta honda city kat aku! hak3...
094. Tooth Fairy→ ada ka? tak penah dengar la pulok natang neh...

095. Kiss on the first date → yessssss....i like kissing...muaksz3...!!




ANSWER TRUTHFULLY:
097. Is there one person you want to be with right now → yezza.
098. Are you seriously happy with where you are in life → yes & no.


099. Do you believe in God → ko nak kena sambo petir kalo tak caye ha??
100. Post as 100 truths and tag 20 people→ aslann, mohamad izzuddin helmi roslan, felly, amma, mai pot pot, devilboy77, wani_weirdo_world, kupu-kupu cinta, aqmal arista, josh, kika, asna, ikram, cik arie, homosapiensz, hazwan hassan, abdul hamid, jailani, putra & sape-sape yang nak...amik la...


****************



ifin mahu enjoy this life.
ifin mahu merasai segalanya.
ifin tidak mahu terkilan sekelumit pun.

4 comments:

Richeal Phil @ Ritz ^-^ Says:
May 27, 2009 at 10:13 AM

thanks for beco0ming my follower..
nice blog by the way.. oh yah, best lagu blog awak ni, tajuk aper yeh??

Eazy Izzuddin Says:
May 27, 2009 at 10:41 AM

haiyok...
tag oh tag
huhu
sudah pencen jwb tag
=P
xD
he2

I_Hate_Lolipop Says:
May 28, 2009 at 3:26 PM

ifin????? comeinya nama...

Kika Says:
May 29, 2009 at 8:45 PM

hi bro. Ifin,

woah sadis ny. simbah chemical kt alat kelamin, ha ha, Gila !

thanks for the tag. rindu lah kt Ifin he he. dah 5 minggu tak update blog, huhu sy terlupa password, Gosh !

its official, sy sudah tua. wink^ do check me later yea?

Related Posts with Thumbnails