AKU INGAT BILA KO DIBERANAKKAN~

| Saturday, July 11, 2009 | |







EPY BUFDAY TO ALIM

ifin rasa lom terlambat rasanya untuk uploadkan di blog ifin neh...happy birthday to my brader, ALIM. walau bagaimanapun, on his bufday ifin dah wish pun...the nite b4 his bufday pun ifin dah call my brader neh untuk ucap epy bufday...walaupun dia dah tido...waktu tu baru je kul 11.45mlm tapi dia dah tido...pe daa~






dalam senarai carta adik beradik ifin, ALIM neh menduduki tempat yang ke-3. tengah-tengah dalam berlima. orang kata kalo tengah-tengah neh akan jadi penyelamat a.k.a membalancekan mana-mana yang perlu...but i don't know bout that coz not yet approve! keh3...






by the way, my brader ALIM neh memang unik. stau-satunya adik ifin yang paling DEGIL NAK MAMPOS! wakaka... tapi itu bukan menjadi penghalang untuk dia dibuang keluarga! kah3... kedegilan dia memang unik. sangat abstrak. dalam degil-degil dia tuh, terselit sikap yang sangat ifin suka iaitu suka membantu. i like that coz dia selalu tolong ifin especially basoh keta evo ifin tuh tanpa meminta bayaran, malah mengharapkan keredhaan dari Tuhan...wakakaka...






adik ifin ALIM neh sweet orangnya. dah ler tak tinggi cam ifin, cumil je nenok. ramai anak dara, mak dara, janda berhias, nenek-nenek kerepot nak kat dia neh tapi dia tetap pilih yang satu tuh. sape ekh namanya? entah ler, tarak hengat...wakakaka...






apa-apa pun ALIM, along doakan agar dengan kehadiran bufday kali neh tidak menjadikan pale hotak hang tuh makin biol & sewel. berpijaklah di bumi yang nyata, menjunjunglah langit yang tiada warna. dalam apa-apa tindakan yang mau diambil, think first before act. jangan ikut kata hati, kelak akan mati. jangan ikut kata rasa, binasalah hang. tapi ikutlah kata akal kerana hang memang ada akal kan...but at the same time, jangan dipinggirkan apa kata hati & rasa kerana ketiga-tiga elemen neh saling memerlukan dude!






along juga doakan agar ALIM akan sentiasa dirahmati Tuhan, berjaya achieve whatever your goals, semoga selamat & aman tenteram hatinya dunia akhirat...jangan lupa solat, amalkan selalu puasa sunat macam along (show off neh, hahahaha...), jangan menyombong dengan meninggikan hidong selari dengan kependekan hang, wakakaka...






apa yang penting...ialah...kerjasama...hak3...
what the most important thing is...hang jangan lupakan keluarga bila dah berjaya nanti. walaupun hang dah ada duit yang banyak, umah yang besar & isteri yang dicintai sampai teddybear pung takleh disentoh, jangan sesekali lupakan jasa mak abah along angah farra & ais batu golek (ice rock & roll)... kitorang satu family neh sentiasa menyokong hang dari belakang. tapi satu je warning along untuk hang...kalo hang buat dajjal dengan mak abah, aku siat-siat ko kasi henjeng makan! wakakaka...






so last but not least, do take care of yourself okay my bro...


******************




lambat betol la bufday ifin neh.
tak sabo nak dapat adiah dari ice.
sebab ice & ifin berkongsi zodiak (show off).



2 comments:

Kika Says:
July 11, 2009 at 9:38 PM

yayy I just lurve birthday !

many happee returns bro \(^_^)/

cik boneca chanteq Says:
July 17, 2009 at 11:56 PM

sayang alim...huwa3.!

sebelum besday ifin datang...besday budak chummil dulu akan menjengah...jgn upe senaraikan hadiah yang patut diberi..sayang along...hehehe..:p

Related Posts with Thumbnails