JIWA MELAYANG . . ENJOY!!

| Friday, July 10, 2009 | |






hola~
how r u guys? sehat? ifin harap sume okay-okay saja. hampir seminggu ifin tak online alam maya neh. kesibukan telah menghalang ifin daripada berpoya-poya di alam fantasi...heh3... dalam kesibukan tuh, sempat gak ifin menerjah ke suatu medium yang dasarnya adalah 'enjoy', keh3...






actually...on 8th july 2009, my school telah anjurkan satu aktiviti dalaman. khas untuk warga sekolah ifin je. ia melibatkan semua cikgu & staf sokongan. men bowling. yess...i like it! seramai hampir kurang 60 orang warga sekolah ifin telah joined this game. very interesting. fun. sampaikan yang 'kaki bangku' pun turut joined bagi memeriahkan majlis.






nak kata ifin neh terer, idok ler...tapi kalo takat nak carik makan tuh mantap gak ler kan, hu3... dari lane 17 till 31, my school dah booking. satu lane ada 4 orang. ifin berpeluang disatukan dengan orang-orang yang superb dalam arena bowling neh. team ifin neh kira team yang 'memekak' gak ler sebab mulut sume leh tahan lancang kuningnya...wakaka... ada bro hamzah, bro ebull, bro ali baba & me, ifin. sebelah lane ifin pulak team yang tak kurang mantap gak. ada bro ayob, bro norm, bro zini & ydp pibg, mr. ajehar. dua team neh memang berentap. menang sorak & menang points...hak3...






team lain pulak terdiri daripada ladies, mak ladies...ifin nenok ramai gak ler yang 'juara longkang' di kalangan depa, keh3... tapi what the hell rite? yang penting kita enjoy, release tension, happy-happy, jerit terpekik terlolong, terloncat sana cam beruk, terlompat sini cam monyet...yang penting kerjasama...wakaka...dah cam wonderpets pulok...heh3...






untuk xtvt neh, setiap lane kena men 3 games. mau tak bengkok jari-jemari, mau tak tergeliat lutot buku lali, keh3...tapi yelah, kita lupakan tu sume...yang penting sume tekanan kat sekolah, sume masalah dalam sekolah...terlerai di lantai bowling. xtvt neh telah mencipta satu sejarah & lembaran baru bagi sekolah ifin. sejarah tercipta jugak kerana my team & bro ayob's team banyak bolot adiah. ifin dapat naib johan kategori lelaki senior...jangan marrrraaaa naaaa....heh3...






apa-apa pun, ifin enjoy walaupun ada terselit sedikit terkilan. cam ifin katakan tadi, what the hell rite? what the most important thing is ifin enjoy & puas dengan apa yang ifin buat! so here ada beberapa snaps. have a look guys...



********************






********************




pins tuh macam muka orang yang ifin geram.
lempar bola dapat strike memang puas.
rasa macam ifin dah berjaya bunuh mereka!


2 comments:

rizz Says:
July 13, 2009 at 12:03 PM

waghh besh2 men boling cntek2 picta hehee

(,")**JoSepH**(",) Says:
July 24, 2009 at 12:56 PM

aQ kan mcm nk jmpa ngan ko jak... ko pnya ayat ne mcm pnulis novel.. nak sangat aQ blajar ayat2 power ngan ko ne...

Related Posts with Thumbnails