KEJUTAN ELEKTRIK??

| Friday, July 3, 2009 | |

hola again~
kali neh dua experiments dijalankan berturut-turut. kalo kelmarin experiment 4SN, this time (yesterday ; 02072009 ; thursday) turn kelas 3S2 pulak yang menggila di makmal. agak lama gak ler kelas neh tak buat experiment, so bila semalam diberikan peluang, macam orang jakun pun ada gak ifin nenok...nak-nak haidar...hak3...

experiment kali neh berkisarkan electricity, melibatkan penggunaan power supply, suis, mentol & crocodile clips. alah, nak buat litar sesiri dan selari. kacang jek. lagipun bebudak neh dah belajo dalam subjek kemahiran hidup kan. kalo tak tahu gak, memang bengong la dak tuh! wakaka...

natijahnya experiment neh, mentol-mentol yang disupplykan hampir semua terbakar, gara-gara idea & tangan yang gatal macam dak yang bernama syah & haidar...keh3...alah, depa neh bukannya jahat pung cuma nakal nak mam je...kui3...

so, here iv some snap for you guys. have a look at it...



















*********************




kekadang elok juga bila hati direnjat kuasa voltan.
kekala ada baiknya jiwa dikejutkan dengan kuasa elektrik.
lebih segar untuk menerima kesan mendatang.

2 comments:

♥chentaMAYA™ Says:
July 3, 2009 at 12:19 PM

boleh ke segar hati tuh?

Kika Says:
July 6, 2009 at 7:57 PM

budak sekolah yang colmel. no. I mean comel

Related Posts with Thumbnails