SEHARIAN BERPOYE-POYE~

| Sunday, July 26, 2009 | |





Hola~
actually lately, ifin have a great time...hati senang, perjalanan hidup pun lancar tanpa sebarang gangguan hati & manusia. i like this way and hopefully ia akan berkekalan walaupun ifin sedar tiada apa yang kekal melainkan Dia...but anyway, i'll try my best to achieve the best. mana-mana penyangak atau parasit yang ada niat nak bertandang, lu pikirlah sendiri...

so, juz wanna share ere a bit of my kegembiraan. ifin spent my time with my students, aez & adeq. they're so sporting and fun...plus happening. make me smile twenty four seven. kitorang pi men bowling kat Danga City Mall. that place eh, kira orite la tapi tak se great kat Leisure Mall, this is my opinion la...tak tau la korang kan... we all men 4 games for each person! gilller kena 'angin ahmar' tangan kitorang...keh3... alah what the hell rite, juz for fun...nak enjoy-enjoy je...

pastu we all end up kat McD. then go home. but at nite, ifin pi nenok wayang Harry Potter dengan adeq. pergh...panggung baru tuh tak macam peti ais pulak kan, sejuk nak mam! but takde la sampai beku telor kan...wakakaka....

pe-pe pun, ifin gembira sangat-sangat on that day...
thanx to adeq & aez...






************************



kadang-kadang kila perlu "membasahkan" jiwa kita.
kadang-kala kita harus "membersihkan" hati kita.
terus bernafas walaupun udaranya menjijikkan.


1 comments:

Related Posts with Thumbnails