ANAK-ANAK KUH . .

| Tuesday, August 18, 2009 | |





hola~
semalam ifin baru je berpeluang bermain-main dengan anak-anak ifin. agak lama la ifin takde masa dengan anak-anak ifin tuh. setakat jenguk tengok makanan minuman cukup sudah. biasalah lately bz kat sekolah kan. nasib baik la, anak-anak memahami, tak pernah complain. wakakaka...

bila bermain dengan depa, segala kekusutan dalam pale hotak terbang totally. lega. nenok depa tergolek-golek, kejo-mengejo, berebut-rebut minum air, terpinga-pinga terhidu bau makanan bila ifin bukak je bekas makanan...hehehehehe...

sempatlah jugak ifin amik bebape snaps. depa sangat comel. ada sepasang tuh siap-siap bergurau-senda lagik. si isteri garu-garu si laki. si laki ngendeng-ngendeng kat si isteri, yang peliknya, semalam tak hujan pung tapi depa sangatlah 'romantik', ops... keh3...

so, here i have some to show you guys. have a look at it...



pasangan neh la yang ifin kata romantik tuh. sekoq bermata merah lutsinar, dialah sang isteri. bermata hitam pekat adalah gerangan si suami.



si isteri memang sangat jinak. pantang nampak ifin datang mesti nak dokong...heh3...



ha...kan ifin dah kata. neh la antara aksi "cakau rimau" depa. si suami memang suka dibelai, si isteri pulak memang suka usha, wakakaka...



si suami memang "agak lazy" la. asyik meniarap jep.



ha...neh adalah pasangan yang lain. bersebelahan rumah. agak unik si isteri kerana dia ada ilmu persilatan. tak caye? ha, korang nenok...dia ada "black belt" kat pinggang dia, wakakaka...



currently, si isteri tengah bunting. dia neh memang jenis baka yang "agak subur" la. pantang ditemukan semula dengan suami, pasti "menjadi"! kah3... korang nenok la perut dia tuh.



besau kan lingkaran perut si isteri? around 2weeks lagik perut dia akan membesar cam belon. pastu confirm ifin akan dapat cucu. hu3...



ha...neh paparan perut yang jelas. ada shape nombor lapan.



hujan memang takde malam tadi, tapi depa dok sebelah-sebelah. nak memanaskan tubuh masing-masing.



ha...lima bersaudara neh adalah anak-anak kepada "black belt couple" yang kat atas tuh. dah sama besau dengan mak bapak dia. colors memang variasi. hasil percantuman dua benih dari dua keluarga...keh3...



lawa idok colors depa? ifin suka yang tompok-tompok tuh ha. selama ifin berkecimpung dengan depa, a lot of things ifin belajo. antaranya, camna nak dapatkan hamster color yang kita idamkan, perlulah kacukkan betina & jantan yang ada keberangkalian warna yang sama.



antara lima bersaudara neh, yang paling lincah yang tengah tuh. pantang ifin datang, dia mesti terlompat-lompat. siap buat "samasop" a.k.a "spin around 360 degrees". agak chummil la kan. yang agak garang warna hitam penuh tuh. wuuu...dia penah geget jari ifin tauk! tak sakit tapi pedit nyut3 cket la...keh3....


*****************************




sayangkan haiwan neh tak luak apa-apa.
sayangkan manusia sentiasa ada pro dan kontra.
tepuklah dada bersuaralah dari jiwa.


3 comments:

Mr.Homosapiensz Says:
August 18, 2009 at 1:44 PM

dulu ada gak hamster tp smua dh kena makan kucing liar....huhu....

berkenduri exotic kucing liar tu jap....

tu ler akibat x tutup bekas.

beranak cucu le dia

rizz Says:
August 18, 2009 at 3:45 PM

tomeynyaaaaaaaaaaaaaaaa

Ty Says:
August 19, 2009 at 9:46 AM

oh..patut lah Ifin ada bau tikus.

Related Posts with Thumbnails