EXPLORE YOUR CREATIVITY

| Friday, August 21, 2009 | |






hola~
semalam (20.08.2009) telah berlangsung satu event kat skolah ifin. PERTANDINGAN REKACIPTA sempena BULAN VOKASIONAL. ifin telah dilantik untuk menduduki takhta PENGADIL.

agak lawak antarabangsa gak ler sebab nama ifin dipetik untuk jadi judges, hak3... but what the hell rite?? lagipun setakat menilai hasil karya students mengikut schemes yang telah pun ditetapkan, follow jelah. plus, depa pikiaq yang ifin neh adalah seorang yang leh dipercayai & adil saksama untuk judging the competition without any bias...wakakaka...angkat bakol sendiri neh!

ada 8 groups. terdiri daripada berbilang kaum & bangsa. pelbagai warna kulit ada. bermacam pegangan agama ada. itulah tema pertandingan tuh... SATU MALAYSIA! penilaian diukur berdasarkan beberapa aspek, yang jumlah keseluruhan akan ditotalkan menjadi 100%.

apa yang ifin lihat, dari kacamata seorang pengadil la kan (poyosh je ayat neh), ada antara depa neh memiliki tahap kekreatifan yang agak "beyond the limit". sebab apa? sebab ifin pun tak terpikir idea depa tuh. good for them la kalo depa teruskan style pemikiran camtuh. but at the same time, ada gak a few groups yang "agak main-main" dalam competition neh. idea dah ler agak macam "tangkap muat" pastu komitmen yang dipamerkan agak hambar la. very da bohsan meyy! but as a jugdes, ifin & teman seperjuangan taklah menunjukkan reaksi yang boleh menimbulkan syak wasangka. yang dizahirkan hanyalah senyuman, senyuman & senyuman, heh3...

senarai nama pemenang untuk 3 tempat utama telah dipilih berdasarkan beberapa faktor. kami sebagai judges telah pun sepakat memberikan kemenangan kepada mereka yang layak. sape yang menang? isy...rahsia sulit tuh! tak leh bocor² meyy! depa akan terima hadiah dalam satu majlis yang akan diadakan selepas naik cuti sekolah seminggu nanti.

so here i have a few snaps. try to look at it wockie dockie.



********************



































********************





ifin suka nenok event cam neh.
mengasah bakat menguji minda.
bukan senang nak jadi kreatif neh.

1 comments:

maisyara pot! pot! Says:
August 22, 2009 at 1:50 AM

kreatif uh!
hehehehe... nice!

skowla dulu mai ade wt cmney...
but, ta masok la..
agy pown cikgu buka kn utk form 3 & form 5 lew...
da la bwu form 1 se uh.. :)

Related Posts with Thumbnails