MANA SATU??

| Tuesday, August 25, 2009 | |





hola~
minggu neh dah cuti sekolah. agak buhsan gak ler ifin kat skolah sebab tak dengar bebudak terpekik terlolong macam kena rogol, wakakaka...

erm, semalam terlintas dalam pale ifin about this. hair style. yelah...mentang-mentanglah dah start pose kan, lagik sebulan dah nak raya kan, so ifin kenalah gak pikiaq sumting what i wanna do to my hair. rambut raya la katakan...hehehe...

so, here ada beberapa choices la yang mungkin ifin copy paste untuk raya kali neh, hu3...tp tak tau la confirm ka tak kan ifin nak follow...wakakaka...

p/s: agak-agak ler kan, tang mana yang sesuai dengan ifin neh kan...


*********************


















*********************



rambut ifin cepat panjang.
memang baka jenis cepat tumbuh.
erk...jap, nak carik pisau cukur.


3 comments:

cik boneca chanteq Says:
August 25, 2009 at 2:11 PM

no.4 tu sesuai utk along. hehe. :p

(,")**JoSepH**(",) Says:
August 26, 2009 at 1:51 PM

aQ rs no 3 lg bez....sesuai ngan ifin... ala2 beckham..

(,")**JoSepH**(",) Says:
August 28, 2009 at 10:52 AM

cpt la bg tnjuk gmbar ifin dgn rambut baru..hehehe

Related Posts with Thumbnails