RAYA RAYA RAYA??

| Friday, September 18, 2009 | |









hola~
ari neh jumaat. sok sabtu. lusa ahad...dah raya wok. HAHA. tak lama dah. pejam celik pejam celik syawal menjelma sudaa. satu lagik lembaran buat ifin. semoga raya kali neh akan memberikan sesuatu dalam hidup ifin yang kadang² kosong jiwanya. ups.






sempena lebaran neh, ifin mauk menyusun jari jemari memohon ampun & maaf sekiranya sepanjang ifin aktif di blog neh ada terkasar bahasa terlebih rasa dalam meluahkan apa yang tersirat di hati neh. itu adalah ifin. takleh disangkalkan. HAHA. so, ifin mintak mahaap bebanyak dari all my blogger's. semoga raya kali neh akan memberikan kita lebih mahmudah daripada mazmumah. amin.






tak terlupa jugak ifin nak mintak maaf pada kaum keluarga ifin especially my parents. tapi neh secara tak rasmi lah dulu. nanti masa raya baru cium tangan & pipi mintak mahaap. kat adik² ifin jugak tak ketinggalan. walaupun ifin sebagai abang yang sulong, tak salah rasanya meminta maaf kat depa yang jauh lebih muda dari ifin. tak luak pung darjat ifin. sebab ifin rasa sepanjang masa ada ler buat depa rasa tak senang, lebih² lagik kepada adik² yang selalu membuka medan pertikaman lidah. HAHA. so teopuchi ye adik² kuh.






so that's all for now. ifin ngantuk sebenarnya neh kalo cuti² camni. nak sambung tidoq alik. HAHA.






adioz amigoz adiooza.





******************




tiba² terasa syahdu bila nak raya neh.
hati pilu mengenagkan maktok & tok apo.
sayang depa.

0 comments:

Related Posts with Thumbnails