SHOW OFF. HAHA.

| Thursday, September 24, 2009 | |

hola~
juz wanna caring for sharing.
this is a new of me.
what the handsome!
HAHA.





**************




ifin suka memotret muka sendiri.
macam ice kata ifin neh show off.
what the frog? ada aku kesah. HAHA.

2 comments:

ice Says:
September 24, 2009 at 1:11 PM

u are the most showoff boy in the taman sutera. HAHAHA
ila yg ckp yg eh. :]

Afzainizam Says:
September 26, 2009 at 2:19 PM

Silalah berkunjung Ke blog kami ye…

Salam Aidilfitri sekali lagi dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.com/
Salam Kenalan Dari Kami…

“Tanjung Puteri Pantai Gelora,
Selat Tebrau Kembara Mahkota,
Tibanya Syawal Disambut Gembira,
Salam Dihulur Kemaafan Dipinta”,

Jika tidak terlambat dan masih ade kesempatan ini

“Dalam kerendahan hati ade ketinggian budi..
Dalam kemiskinan harta ade kekayaan pekerti..
Dalam kelembutan lidah ade keterlanjuran kata
Dalam gurau dan senda tentunya ade silap berdosa”

Sempena Hari Raya Aidilfitri ini aku menyusun jari salam dihulur memohon ampun dan maaf atas segalanya..

Silalah berkunjung Ke blog kami ye…
Sorry masih dalam mood raaya.. aku saja melawat blog korang ni dah 25hb ni naik kerja tengah gian baalik untuk mem bloggin member2 wah..waah.. aku sedang boring mana korang semua ni masih bercuti lagi ke
kira dah hensome lah .. gaya rambut baru imej baru... caya lah bro.. ade lagi taak cerpen terbaru bro lagi tak...lama tak baca penulisan bro tu kat ruang arjuna

Related Posts with Thumbnails