alpha lipid

| Saturday, October 3, 2009 | |




 



hola~
this time ifin wanna share something with you guys. i don't wanna say much, you guys just open this url. one of the reference yang you guys buley rujuk. actually ada banyak lagik url yang menceritakan pasal product neh.
http://www.alpha-lipid.com


sebenarnya ifin lama doh joined this thing. a product which is untuk kesihatan kita sendiri. sejenis produk yang berasaskan susu. but ia bukanlah jenis susu yang memuakkan macam susu² yang ada di pasaran. ia ada perisa vanila. banyak kelebihannya.






so far yang ifin ketahui, this product boleh mengubati penyakit² neh:
* asma
* bisul
* jerawat
* penyakit kulit
* kayap
* ulser
* TB
* kekurangan oksigen dlm darah
* keletihan
* buah pinggang
* fybroid
* kanser
* jantung
* gastrik
* masalah paru-paru
* thyroid
* stroke / lumpuh
* hepatitis b / c
* sakit belakang
* kencing manis
* darah tinggi
* masalah usus
* buasir
* leukimia
* jangkitan kuman
* masalah haid
* kesuburan
* lemah tenaga batin
* meningkatkan daya ingatan / IQ
* resdung
* migrain
* gout
* parkinson
* demam campak
* stress / tekanan


this product also sesuai digunakan untuk wanita yang sedang mengandung & yang sedang menyusukan bayi. tiada pantang dalam pemakanan. and you know what,ifin sudah pun ada testimonial. my own sister. dia start using this alpha lipid sebelum puasa lagik. time tuh saiz dia memanglah "size doesn't matter". agak gebu yang menggebukan. the latest, when she came back from her ipg, she's look so mantap!! dia dah kurus lorh! amazing. ayu jugak adik ifin neh. HAHA. kalo korang tak caye, tgk je perbezaan ketara adik ifin skg. sekarang dia dah boleh pakai baju size M! kalo dulu size XL beb! HAHA.



 neh my sister sebelum dia amalkan alpha lipid.



ha...you guys lihat perbezaan my sister sekang.





actually, this product not only for overweight's problem. masalah berat badan neh insyaallah dapat diatasi dengan amalan pemakanan alpha lipid. ifin tak kata PASTI sebab this particular thing kena tengok orang gak. ada yang amik masa, ada yang mengalami perubahan yang ketara macam my sister. congrate to her la!

ada orang yang tak suka minum susu. but listen here guys..this alpha lipid tidak sama dengan susu² yang lain. it's different. really. my friend, named adila mohamed & siti suzanna imam shuib baru jep try minum alpha lipid neh (depa neh memang tak sukakan susu, totally!). and you know what, depa tak muntah pung! tak loya. even depa mintak nak rasa lagik buat second time. see? bermakna orang yang tak sukakan susu pun sebenarnya boleh minum produk neh. cubalah kalo tak caye.

like myself pun sekarang neh dah start using this product, around end of bulan ramadhan yang lepas. maintain until now, and no doubt at all...berat ifin dah berkurangan! my kesihatan pun alhamdulillah getting better and better. sape yang nak cuba, cubalah. tak salah kita melabur sikit demi menjaga kesihatan kita. mencegah kan lebih baik daripada mengubati. kita kena sediakan payung sebelum hujan. tak luak pun kalo kita put a side cket duit kita untuk produk² kesihatan macam alpha lipid neh.





kalo you guys masih ada sangsi, uols buley servey mana² farmasi atau klinik atau hospital. try ask to the doctor. servey la kat internet pasal produk neh. once you guys dah cuba, you'll never regret!!

kalo you guys nak tahu lebih lanjut pasal alpha lipid neh, you guys leh ask me. jangan sesegan, ifin tak makan orang, makan ayam jep. HAHA.

so till then. adioz amigoz adiozza.


ifin dah mula sukakan susu.
teringat masa memula nyusu tetek dulu.
HAHA. mengarot.

1 comments:

Vincci_AroRa Says:
October 6, 2009 at 3:59 AM

serious ker??/
ble join hahaah...
kidding...
eh my frenz ask...if kalau2 ad ubat mcm2 but for weight gain kan...ade ker???

Related Posts with Thumbnails