AKHIRNYA TERLERAI YANG DINGIDAMKAN.

| Monday, November 30, 2009 | |








hola~
alhamdulillah, kesihatan ifin semakin better. more better than yesterday punya yesterday punya yesterday...agaga...ari neh ifin dah mula bekerja semula setelah 3 ari mc..uiks, lama tuh arn...haha...

memandangkan ifin dah pulih daripada keracunan makanan last week, ada la seorang hamba Allah neh bermurah hati mauk belanja ifin makan. di'offer'nya ifin  kenny rogers roasters. alahai, pucuk dicita ulam mendatang. dengan lebaran tangan yang seluas-luas alam ifin menerimanya. sape tak mauk kena belanja arn? agaga...

so here some snap for you guys..




pintu gerbang dia.



air ifin yg cokelat tuh. muffin cokelat ifin nye gak. agaga.



hurm...



pasta neh ifin buat sendiri pun buley. ag sodap. agaga.



nenok mcm terliur arn. agaga.



neh set my pren nye.



sama la dia nye.



ha...neh set ifin. nenok je teros lapo. agaga.



omg. omg. omg.



nyum. nyum. nyum.



gosh. nenok dia mcm nak mkn ag. camana. agaga.



sume skali sekian bil nye. taklah mahal sgt utk dua orang. ups.


**************************






bila dah ngidam neh jgn disekat-sekat.
kumpul la duit cepat-cepat.
kenyangkan perut yang dah ketat.

Related Posts with Thumbnails