DUIT DUIT DUIT !!

| Sunday, May 2, 2010 | |




salam. hurm, agak lama jugaklah ifin tk update blog neh...a bit bz la lately..but still bnafas ag...huhu...so, comeback neh ifin nak share something la with you guys..

sape nk berubah sila angkat tangan ! sape yg berlagak tk nk berubah, jgn teroskan membaca post ifin neh ! haha. kita neh manusia biasa. punya kelebihan dan kekurangan. nasib kita sape yg tentukan ? tuhan takkan mengubah nasib kita kalu kita sendiri yg tk nak berubah. tertulis di atas sana, hala tuju nasib kita setiap seorang. ada yang berjaya, ada yang kurang berjaya dan tk kurang jugak ada yang tak berjaya at all.

ok ifin nak tanya. sape yg tk kenal DUIT ?? pentingkan dalam cabaran mengharungi hidup dewasa ini ? huhu.. ok ifin nak ajak sape-sape yg baca post ifin neh utk buat duit. jangan gusar. jangan sangsi. jangan takut. jangan malu. ifin cuma nak membantu mereka yang seriyes nak berubah.

kalu dulu mmg ifin tak percaya benda-benda neh sume. takut ? isy...mmg takut nak mam !!! lama jugak ifin buat research. sebelum join biznez neh, kawan ifin kata leh dapat 3 angka dalam masa sebulan. ifin teros join, tu pun setelah research complete. TAK SANGKA PULAK KAWAN IFIN TUH PENIPU !!! korang tau tak nape ?? sbb bila ifin dah buat biznez neh, IFIN DAPAT 4 ANGKA DALAM MASA 2 MINGGU !! memang sah PENIPU la tuh kan ??
bukan MLM, bukan sistem piramid. bukan cari orang. bukan jual barang. jauh skali jual orang. haha. kepada sesiapa yang berminat dan SERIYES, boleh hubungi ifin. biznez neh hanya layak kepada sesiapa yang SERIYES MAHU BELAJAR, SERIYES MAHU DIAJAR dan SERIYES MAHU BERUSAHA TANPA SEPARUH JALAN!! ifin nak membantu kam0o yang SERIYES MAHU MENGUBAH HIDUP KEPADA YANG LEBIH BAIK. tapi siang-siang ifin bagi warning, kalu ada terselit niat yang songsang...JANGAN MENGGATAL NAK BUAT BIZNEZ NEH !!

so, you guys tinggalkan hp no, lokasi, ym id, alamat kat inbox facebook ifin. search saje di facebook "IFIN IDISH".

~ ifin dah berjaya, kamo0 bila lagik? sombong ? kam0o TENGOK AJEW LER ifin kaya sorang-sorang !! haha.




<<~ifin UNSTOPPABLE~>>



 

 

 

 

 
  


ifin dah berjaya.
ifin nak korang pulak berjaya.
sama-sama kita jadi kaya.

0 comments:

Related Posts with Thumbnails