[ BUFDAY ANGAH ]

| Sunday, September 26, 2010 | |


halu..halu..halu..to all of u guys. huh. sigh. ngeluh sat. penat lately ni. a lot of things have to be settle..sampaikan nk on9 pun tkde masa. haha poyosh je kan ayat...
hurm, this time i wanna share kegirangan time clbr8 bufday my angah kat pizza hut.. npe tk kat tempat len ? sbb dia suka tempat tu..kot..haha..

so, to angah..sorry lah sbb tk sempat nak upload pics kat facebook..hehe..jap ag ea..huhu..ni along publish kat blog 1st..haha..

tapi tk lambat kan sbb dah wish u on the day..banje makan pizza ag kan..haha tetibe trasa nak ungkit..haha.. so wahai angah, along doakan angah sentiasa dilindungi Tuhan. dapat apa yang angah hajatkan dalam hidup. tercapai sume impian. cepat2 kawen sbb along pun dah nak kawen dah ni..ops..haha..

so angah, SELAMAT HARI JADI lah utk mu.. young younger youngest 4eva dude !!






******************



tak sabo nak tunggu my bufday pulak.
tapi terpaksa kongsi bulan dgn budak tuh.
ada aku kesssssah ? haha.

0 comments:

Related Posts with Thumbnails