| Saturday, November 27, 2010 | |


hola~
juz now ada sorg budak buchuk-buchuk tag ifin...haha dah lama tk kena tag-tag neh..rasa mcm kembali ke zaman muda dolu-dolu plak kan..haha. anyway, thanx to http://yanaananaa.blogspot.com sbb ada keberanian nak tag ifin..hoho..
so, i try la to answer all the Q's..bnyk woo..haha..

INSTRUCTION: FILL OUT THESE Q'S AND MAKE A NEW NOTE CALLED "ABC ABOUT YOU". THEN TAG 25 PEOPLES. IF YOU GOT TAGGED BY ME, YOU HAVE TO TAKE THIS SURVEY AND RE-POST IT.




A - AVAILABLE : masih lh sbb lum sarung cincin lagik. haha.
 
B - BIRTHDAY : 09.11.1980. juz call 911 for an emergency, haha..
 
C - CRUSH ON : A bkn nama sebenar. haha.
 
D - DRINK YOU LAST HAD : air jampi ustaz tusiran. haha.
 
E - EASIEST PERSON TO TALK TO : hurm, buat apa nak tau? nnti korang cantas dia dari aku! haha.
 
F - FAVORITE SONG AT THE MOMENT : [1] kekanda adinda (monoloque ft. atilia) [2] kalau berpacaran (sohaimi mior hassan, ana raffali dan altimet) [3] kau di hatiku (zainal abidin) [4] aishiteru (zivilia band) [5] impossible (shontelle) [6] menyesal (6ixth sense) [7] ku berjanji karna cinta (anuar zain) [8] jahat (stacy) [9] for the rest of my life (maher zain)
 
G - tk diseneraikan. aku pun pelix pembuat tag neh terlepas pandang kot. haha.
 
H - HOMETOWN : skudai,johor bahru, johor, malaysia.
 
I - IN LOVE WITH : chinta. uiks. sape sape sape dia ni? hoho..
 
 
 
 
J - JUGGLE : memang suka acara lambung-lambung neh..sape nk test? kah kah kah..
 
K - KILLED SOMEONE : hurm, lum pernah tapi trasa nk cuba. psycho seyy! haha.
 
L - LONGEST CAR RIDE : ke perak. punggung gebu ku lebam. haha.
 
M - MILKSHAKE FLAVOR : chocolate & vanilla. mantap gilller kentang woo! huhu.
 
N - NUMBER OF SIBLINGS : five.
 
O - ONE WISH : hidup disponsor sokmo! kah kah kah..
 
P -  PERSON YOU CALLED LAST : my cuzzie lady syezz. tabah cuzz!!
 
Q - sekali tkde tersenarai. rabun perhaps tag maker. haha.
 
R - REASON TO SMILE : rahsia awet muda aku! really. serious lorh.
 
S - SONG YOU LAST HEARD : for the rest of my life...terus teringat kat chinta. ngee~
 
T - TIME YOU WOKE UP : cubalah bgn lewat, nanti mak marah woo..hoho..
 
 


U - UNDERWEAR COLOUR : nak tahu kena bukak zip seluar aku sendiri, pastu tgklh puas-puas..tp jgn menggatal nk touch-touch, nanti dia touching. haha mengong.
 
V - pun tkde gak. haiyo.
 
W - WORST HABIT : suka skodeng budak-budak skolah beromen kat tangga makmal. rekod, pastu upload kat youtube. haha kasi malu sama mereka. sape yg dh kena cekup, rekod kamoo ada dalam simpanan gua! kah kah kah..
 
X - X-RAYS YOU'VE HAD MOST RECENTLY : lama dah tk men x-ray neh..agak-agaknya hati aku nak berpecah-pecah..haha.
 
Y - YOYOS ARE : yoyos tuh sedara kpd poyos kah? haha.
 
Z- ZODIAC SIGN : scorpio.
 
 
huh. at last settle. hoho. len kali tag lah ag..pasti dijawab dgn sukses. haha.
 
 
**********************************
 
 

nak tag org malas.
tag jelah aku.
aku jawab. haha.

0 comments:

Related Posts with Thumbnails