[ PANORAMA MAKMAL ]

| Thursday, March 3, 2011 | |



hello guys..how are you? ifin harap ok-ok belaka lah. so this time ifin nak share about my workplace. juz wanna share with you all. since 2006 ifin dah bertugas kat situ and day by day ifin makin enjoy dgn tugas ifin.


actually, kerja apa sekalipun kita kena enjoy. frankly speaking, masa memula ifin bertugas sebagai lab assistant pada 2003, ifin memang tk gemo + tk suka + menchix + menyampah dgn tugas tu. sebab time tu (2003), ifin rasa tugas tu telah mematikan sume impian ifin. tapi yelah, kata-kata dan pesanan dari mak abah kita berkat natijahnya. so here i am lah, sitting here, doing my job, enjoy it as far as i can..looking for something that can improve myself dalam tugas ni..alwiz thinking nak buat apa, nak plan apa..juz wanna suit myself at my lab.



so here ada beberapa snap yang berjaya ifin amik (time ada masa lapang lah kan). panorama makmal...cheh, mcm gempaq je kan bunyinya..bhahahaha.. but you know what, i enjoy it! really! haha...like do i care!! bhahahaha..

***********************






























***********************


 
belajar sains tuh menyeronokkan.
sains mengajar kita erti kehidupan.
tak belajar mmg vongox, haha.


0 comments:

Related Posts with Thumbnails