[ SELAMAT HARI GURU 2011 ]

| Monday, May 16, 2011 | |




terima kasih yang tak terhingga kepada pelajar yang beri hadiah ni kat ifin sempena sambutan Hari Guru 2011. walaupun takde lah mahal sangat (seperti apa yang dikatakannya), tapi itu sudah cukup untuk membuatkan ifin dihargai. sebab apa? sebab ifin bukanlah seorang guru. in fact ifin hanyalah seorang kakitangan sokongan yang tak bape nak femes. HAHA.




anyway, thanx sangat-sangat kepada pelajar itu. ifin akan jaga elok-elok hadiah pemberian ni. sempena sambutan Hari Guru 2011, ifin dapat dua (2) anugerah..

1) anugerah staf paling mesra
2) pakaian vogue menepati tema - tempat kedua.



apa-apa pun, SELAMAT HARI GURU 2011 kepada sume guru yang pernah mendidik ifin sejak tadika sampailah ke form 5. jasamu akan dikenang sampai urat leher terkehel. huhu.
adioz amigoz adiozza.




*************************



baik guru ataupun staf di sekolah sama je.
pelajar kena hormati sumenya.
sebab pendidik bukan terletak pada gelaran.

0 comments:

Related Posts with Thumbnails