BITCH? NO LAH..IT'S A BEACH!

| Thursday, November 8, 2012 | |




hola again..
this time i would like to post about something what i usually do when i'm bored..haha..bila ifin butol butol butol tgh bohsan tahap cipan, ifin suka pi kat one place ni..mmg wajib pi when i'm totally bored!

BEACH WHICH IS NOT A BITCH!!
HAHA.

ifin ni jenis cepat bohsan..maybe sebab tkde peneman dcc kot..tulah sape soh lambat kawen kan..kan dh dok sunyi sepi sorang-sorang..haha..well, do i care anyway? haha. but it's kinda fun when spend time at the beach..alone! siyesly. i don't give a damn about it anyway..haha.




as long as there is a beach..sand..bird's sound..wind (not wine oke, haha)..it's fine to me..stay alone, watch all activities at the beach (including skodeng couple tgh beromen, haha)..kinda totally kinky ohsemm!!




one of the place yang ifin suka pi is desaru. batu layar. dekat-dekat je tempat tu..it's not about waste my time over there actually..but it's all about how i talk to myself..kinda muhasabah lah senang citer kan..tbe-tbe nk jadi alim warak pehal kaw ifin idish? HAHA.




the place was too fantastic to me..but not same as pulau tioman or pulau perhentian lah kan..but orang kata, nasib vaek ada daripada takde kan? so, berbalik kepada tajuk post ni..siyesly ifin memang dapat ketenangan yang secukupnya bila at the beach..of coz lah tenang bila kita solat kan..tapi solat tu lain post guys..this is a post about beach anyway..haha..




maybe orang akan kata, "gila agaknya mamat tu sorang-sorang kat pantai ni" or "tu mesti kes putus cinta lah tu, nk bunuh diri dalam laut segala"..so what the hell? if true, so what? HAHA. by the way, i don't give a shit what people said. mulut manusia ni kan kadang-kadang mcm celaka..opsie, terkasar pule bahasa saya..maafkan saya..my bad..haha. so just do what i want and pedulikan apa yang orang dok mengumpat gue!




you guys should try this. for those people yang susah sangat nak jumpa beach at your place, please don't make it as a bloodyfool reason to stay at home..put your ass up and go to the beach..find a way to release your boring and stress..you can shout macam orang gila as much as u want..like me! orang gila jerit kuat-kuat macam nak retak halkom tu? so what? my halkom, not yours..haha.
so, here some snaps..siyesly really really happy!! 

































oke, sekian untuk entry kali ini..nnti ifin publish entry pasal lain plak..
till then..adiozz amigozz adiozza!


******************************



jeritlah sekuat hati lepaskan segala.
usah dipendam untuk sekian lama.
agar diri menjadi lebih bermakna.

0 comments:

Related Posts with Thumbnails