BUFDAY 09.11.12

| Sunday, November 11, 2012 | |




hola guys..
this time ifin nak share moments bufday celebration ifin yang ke-32! argghhh...that number so annoying! HAHA. but what the hell rite..it's just a number anyway..ifin tetap rasa yang ifin ni masih muda, mcm umur 23 tahun..haha blah lah kaw ifin..pasan je lebih! HAHA.

actually bufday celebration ni ifin tak tahu menahu pun. ni sume angkara my youngest brother, si boboi kuh paez! dia yang rancang sume ni..ifin pulak memang tak terfikir langsung pasal benda ni sebab time tu baru alik dari legoland..fenat, so pale hotak tak boleh nak function sangat..haha.

anyway, thanx to my lovely family..sebab sudi menyambut bufday ifin walaupun ifin ni masih lagi dalam lingkungan remaja belia..cuma adiah je tak ada! HAHA. ifin try to enjoy setiap moments walaupun badan time tu memang fenat gila vavi.

thanx mak, angah, alim, ila and hubby ian, and of coz paez. love korang ketat-ketat. so here, some snaps..

************************




























********************



sayang mak.
sayang keluarga.
sayang diri sendiri.

0 comments:

Related Posts with Thumbnails