FAREWELL SITI AISHAH!

| Saturday, November 10, 2012 | |



hola guys..
we meet again. actually there are so many things i wanna publish here..but let step by step lah..sekali publish banyak-banyak kang, ada pulak yang nak sindir-sindir segala..kemaruk katanya! HAHA paes, wa menchix lu ngek! 

oke, this time ifin nk share something..about a gurl. eh, gurl ke? lady boleh..sebab dia dah akil baligh.. HAHA. her name SITI AISHAH MOHD YUSOF. cantik budak ni..sape nak? meh cni, biar ifin jadi baitulmuslim nya..haha.




dia ni cikgu kat skolah ifin. cikgu sains. genap thn 2012 ni, dah enam tahun dia kat sutramaya. memacam peristiwa, dugaan, godaan yang melingkari life beliao. namun, dia cekal menghadapinya..hati dia dah keras bak batu bata..and that's what i love about her..tak pernah putus asa!

enam tahun bergelumang dengan dia dalam makmal sains membuatkan ifin sentiasa ceria..walaupun tempahan eksperimen dia memang gila-gila mcm nak fengsan, tapi ifin tak pernah rasa nak tumbok muka dia..sebab everything yang comes out from her mind, is brilliant! superb! maveloz! apa lagi nak describe...ohsemmm!!!




namun, panas bukan sampai ke petang..hujan bukan malam je tibanya..ribut pulak entah bila nak sampai nye..at last dia meninggalkan jugak persada sutramaya! sodeh! pilu! nanes berguling-guling! meraung hentak-hentak kaki! nape kaw pindah ha isha? nape? sanggup kaw tinggalkan gue sengsorang kat makmal tu, berkawan dengan hantu-hantu segala tu? ohhhh...drama samarinda lh sgt! HAHA.

pasni abislah tenaga kuat pameran sains sutramaya. hilanglah sudaaa seri dalam panitia sains (sebab kaw lum kawen lah kan..kalu dah kawen tkde seri doh.. alignment sume lari bagai, HAHA..). sapelah nak gantikan tempat isha ea? tkde yang serupa, unless yang datang tahun depan tu ada otak gila mcm Frankenstein! then, accepted..and you are kbye isha! HAHA jaat ea gue.




so isha, ni wasiat daripada ifin:
kat tempat baru tu hati-hati..ada hantu jugak..HAHA. tkdelah, ngek betul lah gue.
so isha, jangan lupakan ifin..segala kenangan yang tercipta selama enam tahun memang sangat ohsemmm!
frankly speaking, you are the one yang bagi ifin semangat untuk datang punch card in kat sutramaya..siyesly! bukan nak bodek ke apa, tapi macam mengampu cketlah kan..haha motif lah gila!
and now, isha tkde kat sutramaya..ifin dah hilang salah satu sumber inspirasi dan semangat kat sutramaya..nak mintak kat sape lagi inspirasi tu kan? kiamatlah kalau ifin tiba-tiba mintak kat abg yem kita tu haa.. HAHA fengsan gue! dush dush..




so isha, kat tempat baru tu have fun..menten performance..kalu dapat up kan lagi skill in P and P..well, skg punya skill pun memang mantop doh kan..hehe bodek lagi gue! jangan dilupakan ifin dan yang lelain..esp panitia sains. kitorang mesti merindui mung..abeh doh segale air mate untuk mung isha..haha. nanti free-free antolah postcard gambo klcc yang penuh dengan mat-mat bangla ke, menara kl ke yang penuh dengan nepal-nepal ke kan..haha..

ha, lagi satu...kalu ada awex hotsetap kat sana, calling-calling gue oke..nak buat collection...oh mai god, player sunggoh gue neh! HAHA.




penama-penama yang jangan dilupakan:
0. PUAN GAN (DIA SAYANG U LEBIH TAW)
1. KAK IEDA (BAKAL GURU KANAN SAINS DAN MATEMATIK)
2. KAK TIEM (BAKAL KETUA PANITIA SAINS)
3. BAINI A.K.A BEN
3. IRA
4. AMEEDA A.K.A DAYAH
5. KAK YATT
6. KAK NITA
7. ABG YEM A.K.A PAPA ANGKAT
8. WEE
9. IFIN IDISH
10. CHEF ADILA
11. MAKYONG AJURA
12. KAK AYLIA
13. ABG JAZZ - O (DIA APPROVE OKE U PINDAH)
14. sume warga sutramaya yang tak disebut. HAHA.

so here is the last moment CIKGU SITI AISHAH MOHD YUSOF dengan geng-geng makmal sains..we will be missing you lah tayunk!




********************





















*********************



memori berkasih pudarnya tiada.
kenangan terindah serinya sentiasa ada.
melangkah pergi bukan noktah segala-galanya.

0 comments:

Related Posts with Thumbnails