JALINAN MESRA AIDILFITRI 2012

| Wednesday, November 7, 2012 | |




JALINAN MESRA AIDILFITRI 2012


ifin rasa agak terlewat utk publish post ni..sbb raya puasa dh lama berlalu..haha tapi ada aku kessssah? HAHA nk publish jugak!

Jalinan Mesra Aidilfitri ni telah dianjurkan oleh Pakatan Pembantu Makmal Pasir Gudang (haha, dah macam pakatan rakyat dengarnya..)..pada 15.09.2012 yg lepas, bertempat di SMK Taman Desa Jaya Johor Bahru.

Badan Kebajikan Staf Makmal Daerah Johor Bahru (BKSMDJB), which mean ifin salah seorang daripada jawatakuasanya, haha.. telah dijemput utk meraikan bersama majlis yang dianjurkan..makanan agak sedap..tapi pakkal lah perut ifin ni diameternya tak selebar mana, so tak dapat lah nak jadi tamak haloba kan..haha.

one thing yang menjadi sejarah pada majlis tersebut adalah...aku jumpa junior aku alik...junior time aku study kat UiTM Segamat dlu..dia dah jadi orang kuat PPD Pasir Gudang lah weii...tabik springggg beb!!











 











*******************



makanan banyak. makan banyak.
lagu banyak. karaoke sampai lebam.
lepas settle, ada meeting pulak. HAHA.

0 comments:

Related Posts with Thumbnails