LEPAKING WITH BOBOI

| Thursday, November 8, 2012 | |




hola guys..
this post special dedicated to my lovely boboi..sayang dia banget! HAHA.
mesti korang tertanya-tanya kan sape boboi ifin ni kan..haha. anak ikan ifin kah? anak hayam ifin kah? toiboi ifin kah? skendel mendel ifin kah? HAHA.

he is my only boboi yang ada di dunia ni..dia memang sangat lakalakalaka punya olang..always teasing me with his own way..and at the same time i'm teasing him too, of coz with my own style..haha..



dia punya sama zodiak dgn ifin..scorpio..taste sume sama, perangai lbh kurang sama (eh, ye ke? entahlah ea..haha). apa yang membuatkan ifin sayang dia ketat-ketat ialah he can make me smile when i'm in a good moody bloodyhell! HAHA.




one thing about him yang aku paling suka. dia manja terpimpin! HAHA. ada ea istilah tu? uhh, whateva lah! apa yang penting..kerjasama..eh, silap ayat..haha..apa yang penting, dialah satu-satunya adik bongsu ifin yang sangat senget! HAHA.




all pics captured below..spend time together at chatime tanjung sutera, skudai, johor bahru..time mak dan angah kitorang ada kat mekah. depa sedang elok mencekik dageng unta, kitorang gillller bz menyedot chatime yang sangat heaven! HAHA.
so, here for your view..

















***********************



tiada yang lebih sedap daripada chatime.
tiada yang lebih heaven daripada chatime.
aku dan dia hanya di chatime.

0 comments:

Related Posts with Thumbnails