::. S.E.N.T.A.P .::

| Wednesday, November 7, 2012 | |



hola guys..agak lama ifin tak mencoret apa-apa kat blog ni..boleh dikatakan agak rindu jugak kat blog ni..well, what can i say..a bit busy lately..




lately, banyak perkara yang berlaku dalam hidup ifin. too many of them yang boleh buat ifin "SENTAP"!
waima, di bibir berjaya mengukir sebuah senyuman yang cukup manis, namun di dalam hati remuk dengan pelbagai rasa.




dalam menjalani perjalanan hidup yang makin berliku dan makin mencabar, ia banyak mengajar ifin tentang how to react when something just come out from anywhere. dan lebih teruja pabila jiwa ifin makin lama menjadi makin keras..kental..sejitu bebatu yg terlampau konkrit. and i'm so sorry if ifin terlalu sinis dalam menghuraikan sesuatu fakta..if u have a facts, then you will meet my judgement very well..but if u don't, i advice you just get lost! HAHA.




walau apa pun yang berlaku, ifin tetap berpijak di bumi yang nyata. ifin tetap cool bila menghadapai pelbagai situasi yang menyesakkan jiwa melemaskan rasa. datanglah apa jua situasi pun, insyaallah ifin tetap ohsemm di mata peminat! HAHA.




last but not least, this is only a beginning. ada banyak lagi yang ifin nak coretkan, potretkan dan abadikan dalam blog ni..just wait and see..maybe ada yang akan tersenyum, maybe ada yang akan berdekak ketawa..dan maybe jugak ada yang akan terasa...which mean sentap! HAHA.




********************




bicara manis menghiris kalbu.
potret indah mengguris syahdu.
jiwa berasa hati tetap bernaluri.


0 comments:

Related Posts with Thumbnails